ΚΟΣΜΟΣ

Τη σκότωσε με κατσαρόλα για το σεξ! Αυτό που έκανε μετά θα σας σοκάρει περισσότερο

Τη σκότωσε με κατσαρόλα για το σεξ! Αυτό που έκανε μετά θα σας σοκάρει περισσότερο

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του παιδικού της έρωτα βρήκε μια Βρετανίδα, η οποία έκανε το… λάθος να εκφράσει τα παράπονά της για την ερωτική τους σχέση.

Ο 32χρονος Steven Grainger, αφού χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα τη Simone στο κεφάλι με μια κατσαρόλα, τη στραγγάλισε, ωστόσο όσα έκανε στη συνέχεια επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Ο Βρετανός, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, δεν δίστασε να παραγγείλει ναρκωτικά, αλλά και να προσπαθήσει να «κλείσει» μια ιερόδουλη λίγο αφότου είχε σκοτώσει βάναυσα την άτυχη γυναίκα.

Νωρίτερα, η 30χρονη φέρεται να είχε συγκρίνει την ερωτική τους ζωή με την ταραχώδη σχέση του παθολόγου Dr Foster και της συζύγου του στην ομώνυμη δραματική σειρά.

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί από τα παιδικά του χρόνια, είχε κάνει σεξ λίγες ώρες πριν το φρικιαστικό έγκλημα στις 4 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου και ενώ τα δύο παιδιά τους είχαν πέσει για ύπνο μετά την επίσκεψη κάποιων φίλων.

Ο Grainger υποστηρίζει ωστόσο πως τη σκότωσε βρισκόμενος σε αυτοάμυνα όταν η Simone κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με ένα ψαλίδι. Τη χτύπησε βάναυσα με την κατσαρόλα, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι πριν τη στραγγαλίσει, ενώ η σορός της βρέθηκε την επόμενη μέρα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην κουζίνα, από την ξαδέρφη της που είχε ανησυχήσει και μπήκε με το κλειδί της στο σπίτι τους στο Reading.

Δίπλα της βρέθηκε και η ματωμένη κατσαρόλα…

«Αφού έφυγαν οι φίλοι μας και κοιμήθηκαν τα παιδιά, είδαμε μια ταινία και κάναμε σεξ», υποστήριξε στις Αρχές ο 32χρονος, που συνελήφθη στο σπίτι της μητέρας του μερικά μίλια μακριά μετά από δέκα ώρες, συμπληρώνοντας: «Αυτή πήγε πάνω στο κρεβάτι και εγώ έκατσα να δω τηλεόραση. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε και άρχισε να μου φωνάζει. Προσπάθησε να με χτυπήσει αλλά απομακρύνθηκα. Τότε πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα ψαλίδι, προσπαθώντας να με χαρακώσει. Μου είπε γιατί δεν αυτοκτονείς και την έπιασα από το λαιμό, ωστόσο την άφησα μετά από λίγο. Πήγα για ύπνο και όταν ξύπνησα το πρωί τη βρήκα στην κουζίνα παγωμένη. Την τύλιξα με μια κουβέρτα που είχε δίπλα της».

Από τα μηνύματα στο κινητό του οι Αρχές ωστόσο ανακάλυψαν ότι αμέσως μετά ο Grainger παρήγγειλε ναρκωτικά και κάλεσε μια ιερόδουλη…

Η Simone είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα σε φίλους της όσα αισθανόταν για την ταραχώδη σεξουαλική τους ζωή, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία της.

Το πρωινό, δε, της προηγούμενης ημέρας, ο Grainger της είχε στείλει μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Αν τσακωθούμε ξανά θα το λύσουμε στην κρεβατοκάμαρα όπως χθες το βράδυ»…

«Είπε σε δύο φίλους της ότι έκαναν σεξ την προηγούμενη νύχτα. Ένιωθε σαν να ζούσε επεισόδιο του Doctor Foster. Παρά το θυμό και την απογοήτευσή της όμως διατήρησαν τη σχέση τους», ανέφερε ο εισαγγελέας Francis FitzGibbon.

Ο Grainger και η Simone ήταν μαζί από την εφηβεία τους, ωστόσο μόλις είχαν συγκατοικήσει. Με τη 10χρονη κόρη και τον 7χρονο γιο τους είχαν μετακομίσει στο Calcot, κοντά στο Ρέντινγκ, τον περασμένο Ιούλιο. Η 30χρονη ωστόσο είχε εξοργιστεί πολύ όταν ένα πρωινό που είχαν προγραμματίσει να πάνε οικογενειακή εκδρομή τον περασμένο Οκτώβριο, ο σύζυγός της εξαφανίστηκε, καταστρέφοντας τα γενέθλια του παιδιού τους.

Σχετικές ειδήσεις