ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλικός γάμος: Το κόσμημα που έδωσε δώρο στην Κέιτ και στις φίλες της η Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλικός γάμος: Το κόσμημα που έδωσε δώρο στην Κέιτ και στις φίλες της η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να μην είχε Κυρία επί των Τιμών στο γάμο της, αλλά στο πλευρό της βρέθηκαν οι καλές της φίλες και τις ευχαρίστησε χαρίζοντάς τους ένα καταπληκτικό βραχιόλι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, επέλεξε ένα χρυσό βραχιόλι του brand Zofia Day, το οποίο κόστιζε 450 δολάρια και παρήγγειλε έξι από αυτά για τις καλύτερές τις φίλες.

Ανάμεσα σε αυτές που πήραν το χρυσό βραχιόλι της Μέγκαν Μαρκλ ήταν φυσικά η κολλητή της στιλίστρια Τζέσικα Μαλρόνι, η επίσης κολλητή της δικηγόρος Μπενίτα Λιτ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.

Το ίδιο βραχιόλι έδωσε και σε τρία παρανυφάκια της, τα οποία είναι και βαφτιστήρια της, τις δύο κόρες της Μπενίτα Λιτ και στην κόρη της Τζέσικα Μαλρόνι.

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το brand Zofia Day, η Λισέτε Πόλνι, μιλώντας στο περιοδικό People δήλωσε: «Ηταν τεράστια τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτόν τον ιστορικό γάμο, με τις δημιουργίες μου που δόθηκαν ως αναμνηστικά για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή».

Οσο για το βραχιόλι αυτό καθε αυτό η Πόλνι είπε πως «είναι ένα απλό, κομψό κομμάτι που είναι πολύ κοντά στο προσωπικό στιλ της Μέγκαν Μαρκλ».

Σχετικές ειδήσεις