Γυναίκα μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000 εξαιτίας της... ερωτικής του διάθεσης

Newsroom Newsroom

Γυναίκα μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000 εξαιτίας της... ερωτικής του διάθεσης

Γυναίκα από την Δανία έκανε μήνυση στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για την επαγγελματική της αποτυχία.

Η Emma F. Mikkelsen ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ευθύνεται, για την μεγάλη καθυστέρηση που είχε σε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού λόγο της ερωτικής του διάθεσης, με αποτέλεσμα να χάσει ένα πολύ σημαντικό διαφημιστικό συμβόλαιο για λογαριασμό της εταιρείας όπου εργάζεται.

Η 43χρόνη σύμβουλος μάρκετινγκ, είχε αναλάβει την ολοκλήρωση ενός project ώστε να πείσει μεγάλη εταιρεία μόδας να συνάψει 5ετή συμβόλαιο με τον διαφημιστικό όμιλο για το οποίο εργάζεται.

Σύμφωνα με την αγωγή που έχει ήδη κοινοποιήσει στον σύζυγό της, τον κατηγορεί για αυτή την επαγγελματική της αποτυχία, επιρρίπτοντας του ευθύνες και ζητώντας του το ποσό των 300.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα ήταν το ποσό, της προμήθειας που θα κέρδισε σε βάθος 5 ετίας.

Ως βασικές κατηγορίες αναφέρει την μεγάλη διάρκεια που είχε ο σύζυγός της κατά την διάρκεια ερωτικής επαφής, προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία και sex tapes που το αποδεικνύουν αυτό.

Επίσης η έντονη ερωτική διάθεση του συζύγου της που σύμφωνα με τις κατηγορίες ήθελε σεξ 2 φορές τουλάχιστον την ημέρα, αλλά και η σωματική εξάντληση που της προκαλούσε λόγο της δυναμικής του ερωτικής δράσης.

Μάλιστα η κυρία Mikkelsen, άσκησε μήνυση και κατά της εταιρείας που παράγει βιολογικό σεξουαλικό συμπλήρωμα το οποίο και κατανάλωνε ο σύζυγός της.

Η 43 γυναίκα κατηγορεί την παραγωγό εταιρεία ότι αύξησε τις επιδόσεις του άντρα της στον ερωτικό τομέα κατά πολύ και γι αυτό θέλει να την ορίσει ως συνυπεύθυνη για την επαγγελματική της απώλεια.

Η υπόθεση τελικά μπήκε στο αρχείο με τον εισαγγελέα και τον δικαστή να την ορίζουν αβάσιμη και ελλιπής.

Γυναίκα μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000 λόγο της... ερωτικής του διάθεσης
01
Γυναίκα μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000 λόγο της... ερωτικής του διάθεσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved