ΚΟΣΜΟΣ

Τα sex tapes της φρίκης: Διεστραμμένη δασκάλα τραβούσε ακατάλληλα βίντεο με το θετό γιο της (pics)

Τα sex tapes της φρίκης: Διεστραμμένη δασκάλα τραβούσε ακατάλληλα βίντεο με το θετό γιο της (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα νέο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια μία ακόμη διεστραμμένη δασκάλα στις ΗΠΑ.

Μόνο που αυτήν τη φορά οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ακόμη πιο φρικιαστικές!

Και αυτό γιατί την Karla Winterfield βαραίνουν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού, μετά και την ομολογία της ότι συνευρέθηκε ερωτικά πολλές φορές με το ανήλικο θετό γιο της!

Η παντρεμένη δασκάλα κρατείται με εγγύηση 100.000 δολαρίων, ενώ έχει τεθεί σε διοικητική άδεια από το Lincoln Park Middle School στο Duluth της Μιννεσότα.

Τα στοιχεία μάλιστα εναντίον της Winterfield είναι αδιάσειστα, αφού οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σωρεία κατάλληλων μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο τόσο στο κινητό της, όσο και στο κινητό του θύματος.

Η 33χρονη αντιμετωπίζει ποινή έως και 30 ετών, ενώ της έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με το θύμα, αλλά και με άλλα ανήλικα αγόρια.

Σε μια προσπάθεια, δε, να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά, υποστήριξε στο δικαστήριο όπου εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί κοστούμι (χωρίς το δικαίωμα δημόσιας υπεράσπισης) ότι πέρασε τραυματικά παιδικά χρόνια και κακοποιήθηκε.

«Παραβίασε την εμπιστοσύνη του σχολείου και της κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Η Winterfield, η οποία έχει επίσης μία κόρη και θα μάθει την ποινή της στις 12 Ιουνίου, έχει χαρακτηριστεί από τοπική εφημερίδα ως «πυλώνας της κοινότητας» αφού εκτός από δασκάλα υγιεινής, εργαζόταν και ως προπονήτρια, κερδίζοντας μάλιστα πολλά βραβεία…

Σχετικές ειδήσεις