ΚΟΣΜΟΣ

Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους λόγω... δυσοσμίας επιβάτη!

Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους λόγω... δυσοσμίας επιβάτη!

Έναν... εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους με προορισμό τα Κανάρια Νησιά - Η δυσοσμία ενός άντρα προκάλεσε αδιαθεσία, ακόμη και λιποθυμίες σε συνεπιβάτες του!

Οι δυσάρεστες οσμές που αναδίδονταν από έναν επιβάτη, ανάγκασε τους πιλότους του Boing 737 της εταιρείας Transavia, που εκτελούσαν το δρομολόγιο από αεροδρόμιο της Ολλανδίας με προορισμό τα Κανάρια Νησιά να αλλάξουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν προς τη πόλη Φάρο της Νότιας Πορτογαλίας.

Εκεί ο επιβάτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος, το οποίο συνέχισε το δρομολόγιο για τον τελικό προορισμό του.

Το πλήρωμα του αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια της πτήσης, προσπάθησε να θέσει σε «καραντίνα» τον επιβάτη ζητώντας του να παραμείνει στη τουαλέτα. Ωστόσο, η οσμή είχε εξαπλωθεί ήδη σε πολύ μεγάλο μέρος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα πολλά άτομα να έχουν τάσεις λιποθυμίας.

Η Transavia επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης η οποία οφειλόταν σε «ιατρικούς λόγους», αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Σχετικές ειδήσεις