ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Eφιαλτικές εικόνες από καρχαρία που παραμονεύει σέρφερ

Αυστραλία: Eφιαλτικές εικόνες από καρχαρία που παραμονεύει σέρφερ

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνεςτης καταγραφής ενός καρχαρία που παραμονεύει για τη «λεία» του σε παραλία της Αυστραλίας κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τα συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψε φίλος του σέρφερ, που βρισκόταν σε κοντινό ύψωμα με σκοπό να απαθανατίσει τις προσπάθειες του φίλου του. Ωστόσο η κινηματογράφηση εξελίχθηκε σε αγωνιώδη προσπάθεια ειδοποίησης του σέρφερ, ο οποίος αγνοούσε την παρουσία του καρχαρία.

Ευτυχώς, τις κραυγές του νεαρού άκουσε ο σέρφερ, ο οποίος κατάφερε να βγει από το νερό χωρίς να έρθει σε επαφή με τον καρχαρία.

Το ίδιο τυχερός δεν στάθηκε 30χρονος άντρας, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση ενός καρχαρία 4 μέτρων σε κοντινή απόσταση από την παραπάνω παραλία, φέροντας σοβαρά τραύματα στο πόδι και τον κορμό.

Λουόμενοι που ήταν μάρτυρες του περιστατικού έσπευσαν για βοήθεια και κατάφεραν να βγάλουν από την θάλασσα τον σοκαρισμένο άντρα, πετώντας του σκοινιά και σωσίβια, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του δεν εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή του, όμως το δάγκωμα από τον καρχαρία έκανε μεγάλη ζημιά στο πόδι του, κόβοντας ιστούς και αρτηρίες.

Σχετικές ειδήσεις