ΚΟΣΜΟΣ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο «σκαμνί» για τους βιασμούς δύο γυναικών

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο «σκαμνί» για τους βιασμούς δύο γυναικών

Ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης με την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθησηθα βρεθεί την Τρίτη (05/06/2018) ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός κι επιχειρηματίας, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, το κατηγορητήριο που βαρύνει τον Γουάινστιν, στην παρούσα φάση αφορά το βιασμό δύο γυναικών.

Το ένα από τα θύματα, μια γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, είπε στους ερευνητές ότι ο Γουάινστιν την είχε στριμώξει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και τη βίασε. Το δεύτερο θύμα, η Λούσια Έβανς, πρώην ηθοποιός, αποκάλυψε δημόσια ότι το 2004 ο Γουάινστιν την είχε εξαναγκάσει σε στοματικό έρωτα στο γραφείο του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον Guardian, δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει το δημοφιλή κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλιγουντ για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και επίθεση.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 66χρονου Γουάινστιν, ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, αμφισβήτησε την αξιοπιστία των κατηγοριών που βαρύνουν τον πελάτη του, χαρακτηρίζοντάς τες «παράλογες».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις