ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό δυστύχημα στο Λονδίνο: Τρένο χτύπησε και σκότωσε τρία άτομα (pics&vid)

Φρικτό δυστύχημα στο Λονδίνο: Τρένο χτύπησε και σκότωσε τρία άτομα (pics&vid)

Τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/06), σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γραμμές τρένου του Λονδίνου.

Η τοπική αστυνομία ερευνά πώς χτυπήθηκαν οι τρεις άνθρωποι, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν λίγο μετά τις 07:30 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), στη διασταύρωση Loughborough κοντά στο Μπρίξτον.

Οι αρχές αναζητούν τους συγγενείς των θυμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για το τραγικό δυστύχημα, το οποίο χαρακτηρίζουν «ανεξήγητο».

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν οι τρεις αυτοκτόνησαν ή αν τους χτύπησε το τρένο κατά λάθος. Πηγές που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν ότι πιθανά πρόκειται για καλλιτέχνες γκράφιτι καθώς οι σοροί τους βρέθηκαν κοντά σε ένα μεγάλο τοίχο με σπρέι μπογιάς δίπλα τους.

Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος:

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών (BTP) ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της κλήθηκαν στο Loughborough Junction, έναν πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στο Μπρίξτον, στις 07:30 τοπική ώρα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τριών ανθρώπων.

«Η ομάδα μου εργάζεται σκληρά για να κατανοήσει τί συνέβη και πώς αυτοί οι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ράγες του τρένου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γκάρι Ρίτσαρντσον της BTP.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτγοραφιών, βίντεο: Skynews, BBC

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τεράστιο έπαθλο;

Σχετικές ειδήσεις