ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη σύζυγό του, τον πεθερό του και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη σύζυγό του, τον πεθερό του και μετά αυτοκτόνησε

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη, όπου ένας άντρας αφού σκότωσε τη γυναίκα του και τον πεθερό του μέσα στο νοσοκομείο μπροστά στο έξι εβδομάδων αγοράκι τους, αυτοκτόνησε.

H 26χρονη Thanyamas Thanamsri, επισκέφτηκε μαζί με τον 31χρονο σύζυγό της Chaiyaporn και τον 60χρονο πατέρα της Samphan το νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών που είχε μετά τη γέννα.

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείο με τον πατέρα της 26χρονης να ζητά από τον σύζυγό της να βρει δουλειά και λέγοντάς του ότι η κόρη του ήταν πολύ καλή γι' αυτόν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τότε, έξαλλος ο 31χρονος έβγαλε όπλο από την τσάντα του και πυροβόλησε τον πεθερό του δύο φορές στο κεφάλι και τη σύζυγό του στο στήθος, τα χέρια και την πλάτη. Μάλιστα, κάποιες σφαίρες εξοστρακίστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ασθενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής.

«Έφτασα στο σημείο με άλλους αξιωματικούς. Έγινε στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα και ένα 38άρι όπλο. Δύο άνθρωποι ήταν νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος που μεταφέρθηκε στο χειρουργείο. Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία και θα εξετάσουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να ανακαλύψουμε τι έγινε», δήλωσε ο συνταγματάρχης Wuttisit Kongsarawat.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις