ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψε σπίτι και βρήκε την πρώην του στο κρεβάτι με ματσέτα! Ακολούθησε ο εφιάλτης του! (pics)

Επέστρεψε σπίτι και βρήκε την πρώην του στο κρεβάτι με ματσέτα! Ακολούθησε ο εφιάλτης του! (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πράξεις μιας νεαρής Αμερικανίδας η οποία – τυφλωμένη από το πάθος – όχι μόνο εισέβαλε στο σπίτι του πρώην της, αλλά τον βίασε απειλώντας τον με μια ματσέτα.

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ για την Samantha Ray Mears, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφός της, λίγο αφότου χώρισαν, τη βρήκε μια μέρα να τον περιμένει στο κρεβάτι του, κρατώντας μια ματσέτα στο χέρι!

Είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο, ωστόσο η 19χρονη ήταν αποφασισμένη να του «προσφέρει» μια άγρια νύχτα που θα θυμάται για όλη του τη ζωή, και όχι για καλό σκοπό.

Τον διέταξε έτσι να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα.

Φοβούμενος ο νεαρός ότι θα του έκανε κακό, ικανοποίησε τις σεξουαλικές της ορέξεις υπό την απειλή ωστόσο του μαχαιριού, καθώς η Samantha ανέβηκε πάνω του και δεν την άφησε ποτέ από το χέρι.

Προσπάθησε μόνο μια φορά να τη σταματήσει, ωστόσο εκείνη τον δάγκωσε δυνατά στο χέρι, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.
Αφού τον βίασε, η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να κάνει βόλτες γύρω από το κρεβάτι, κραδαίνοντας πάντα τη ματσέτα.

Σε εκείνο το σημείο, το θύμα κατάφερε να τη φωτογραφίσει προσποιούμενος ότι κοίταζε κάτι στο κινητό του και κατόπιν παρέδωσε στις Αρχές τις φωτογραφίες.

Λίγο αργότερα, άρχισαν πάλι να λογομαχούν, με αποτέλεσμα εκείνη να καταστρέψει έναν τοίχο με το μεγάλο μαχαίρι και να ουρήσει στο κρεβάτι του!

Κατατρομαγμένος ο νεαρός κατάφερε τελικά να δραπετεύσει προφασιζόμενος ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Αμέσως μόλις βγήκε από το σπίτι τηλεφώνησε στις Αρχές, ενώ αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, συλλαμβάνοντας τη Mears .

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα μάλιστα, η 19χρονη έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για επίθεση στον πρώην εραστή της. Την προηγούμενη φορά τον είχε χτυπήσει με δύναμη στο πρόσωπο, ενώ είχε προσπαθήσει να τον στραγγαλίσει, όμως ο νεαρός την είχε συγχωρέσει…