ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος για διάσημη τραγουδίστρια: Αυτοκτόνησε ο γιος της

Θρήνος για διάσημη τραγουδίστρια: Αυτοκτόνησε ο γιος της

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 59χρονος γιος θρυλικής τραγουδίστριας, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο μεγαλύτερος γιος της Τίνα Τέρνερ, Γκρεγκ, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας όπλο. Όπως αναφέρει το People.com, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο 59χρονος άνδρας.

tina turner

Ο Γκρεγκ Τέρνερ ήταν το πρώτο παιδί της διάσημης τραγουδίστριας κι εργαζόταν ως μεσίτης. Τον είχε αποκτήσει σε ηλικία μόλις 18 ετών με τον σαξοφωνίστα Ρέιμοντ Χιλ, πριν το γάμο της με τον Άικ Τέρνερ, ο οποίος και τον υιοθέτησε.

Αναφερόμενη στο αντίκτυπο που είχε στο γιο της, η κακοποίηση την οποία υπέστη επί χρόνια η τραγουδίστρια από το βίαιο σύζυγό της Άικ, η Τίνα Τέρνερ είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Κοιτούσε πάντα χαμηλά, με στεναχώρια στα μάτια του. Μια μέρα, που τσακωνόμουν με τον Άικ, ο Γκρεγκ χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν ήμουν καλά. Σκέφτηκα τότε "Σε παρακαλώ, μη με χτυπήσει μέσα στο σπίτι. Δεν θέλω να ακούουν τα παιδιά μου"».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Ζεστή και ηλιόλουστη η Τετάρτη - Πού και πότε θα βρέξει (pics)

Κρήτη: Απίστευτο περιστατικό σε γάμο - Αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ