ΚΟΣΜΟΣ

Θαύμα στην Ταϊλάνδη: Βγήκαν τα πρώτα παιδιά από το σπήλαιο - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Θαύμα στην Ταϊλάνδη: Βγήκαν τα πρώτα παιδιά από το σπήλαιο - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Tαϊλάνδη | Ειδήσεις:Το Reuters και το AFP ανακοίνωσαν τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων πρώτων παιδιών - Τιτάνια επιχείρηση για τη διάσωση των υπολοίπων μαθητών και του προπονητή τους -Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο Newsbomb.gr

Δείτε LIVE εικόνα:

Τα τέσσερα πρώτα παιδιά από την ποδοσφαιρική ομάδα που ήταν εγκλωβισμένα μαζί με τον προπονητή τους σε πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης απομακρύνθηκαν ήδη, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που δόθηκε νωρίς το απόγευμα Κυριακής.

paidia tailandi

«Θα τα εξετάσουν πρώτα οι γιατροί. Δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα στο νοσοκομείο της Τσιανγκ Ράι», πρόσθεσε ο ίδιος στο Reuters.

3500

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται πλέον η τύχη και για τα υπόλοιπα παιδιά και τον προπονητή τους που έχουν παγιδευτεί εδώ και 15 ημέρες στο πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς των παιδιών:

2869
thai rescue 3 copy

«Θα βγαίνουν ένας - ένας»

02

Τα παιδιά και ο προπονητής τους στο ποδόσφαιρο, που είναι παγιδεμένοι σ' ένα σπήλαιο στην Ταϊλάνδη, θα απομακρυνθούν «ένας-ένας» και η λεπτή αυτή επιχείρηση θα διαρκέσει «δύο με τρεις ημέρες», ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (08/07/2018) η ομάδα που έχει δημιουργηθεί για τη διαχείριση της κρίσης.

«Θα βγουν ένας-ένας, αυτό θα απαιτήσει δύο με τρεις ημέρες», διευκρίνισε ο Τσαλονγκτσάι Τσαϊγιακόρν, ένας από τους αξιωματούχους που συμμετέχουν στη ομάδα διαχείρισης της κρίσης.

Δείτε στο χάρτη που ακολουθεί πού βρίσκονται εγκλωβισμένοι οι μαθητές (πηγή: Al Jazeera)

map