ΚΟΣΜΟΣ

Η Κάιλι Τζένερ στο Forbes και μόλις… 100 εκατ. πριν γίνει δισεκατομμυριούχος! (pic)

Η Κάιλι Τζένερ στο Forbes και μόλις… 100 εκατ. πριν γίνει δισεκατομμυριούχος! (pic)

Πριν καν κλείσει τα 21 της, απέχει μόλις... 100 εκατομμύρια από το ένα δισ. δολάρια περιουσία, απειλώνατς τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος στα 23 του.

Καμαρώνει για την ικανότητά της να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο: η Κάιλι Τζένερ, η βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, σε λιγότερο από ένα μήνα, θα γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της και θα συμπεριληφθεί στους πλουσιότερους νέους του πλανήτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes που της αφιέρωσε το εξώφυλλο τεύχους του για τον Αύγουστο (gallery), η Κάιλι Τζένερ διαθέτει ήδη μια αυτοκρατορία που αντιπροσωπεύει 900 εκατομμύρια δολάρια, τρία χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας καλλυντικών της, η επιτυχία της οποίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια θεραπεία αύξησης του όγκου των χειλιών!

Μια επιτυχία που ενισχύεται από το τεράστιο κοινό που διαθέτει η Τζένερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή, που έγινε μαμά τον Φεβρουάριο, έχει 110 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αριθμός που την κάνει μια από τις 10 προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους παγκοσμίως στο μέσο αυτό που υπολογίζουν πολύ οι διασημότητες (Σελίνα Γκόμεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο πρώτοι).

Προσφέροντας πλήρη απασχόληση σε μόλις επτά εργαζόμενους, η Τζένερ αποδεικνύει ένα «νέο μοντέλο χρήσης της διασημότητας», υπογραμμίζει το Forbes. «Στο βάθος, όλα όσα κάνει η Τζένερ για να κερδίζει όλα αυτά τα λεφτά είναι ότι χρησιμοποιεί το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», συμπληρώνει.

Η Κάιλι Τζένερ η οποία πλέον σήμερα έχει... ξεφούσκωτα χείλη, ενορχήστρωσε επιδέξια στο Instagram το Φεβρουάριο την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης που απέκτησε με τον ράπερ Τρέιβις Σκοτ.

Έπειτα από μήνες σιγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κάιλι ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο 11 λεπτών, που δείχνει σημαντικές στιγμές της μητρότητάς της.

Το βίντεο είχε 11 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 12 ώρες…

Το Forbes χαρακτηρίζει την Κάιλι, «τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο». Ωστόσο πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβητούν το χαρακτηρισμό αυτό.