ΚΟΣΜΟΣ

«Θαύμα»: Επέστρεψε από τους... νεκρούς την ώρα της κηδείας του!

«Θαύμα»: Επέστρεψε από τους... νεκρούς την ώρα της κηδείας του!

Δεν ήξεραν να χαρούν ή να… τρομοκρατηθούν συγγενείς και φίλοι ενός 34χρονου Ινδού, οι οποίοι τον είδαν να «ανασταίνεται» ξαφνικά την ώρα της κηδείας του!

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας υποτίθεται πως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην επαρχία Καρνατάκα της ανατολικής Ινδίας, βυθίζοντας στο πένθος το κοντινό του περιβάλλον.

Μόνο που τελικά φαίνεται πως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και θεώρησε πως έπρεπε να το κάνει τη δύσκολη ώρα που τον αποχαιρετούσαν!

Εκεί λοιπόν που ετοιμάζονταν να τον ρίξουν στο… λάκκο, ο Eshwar Pavade τούς επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη που λίγο έλειψε να τους… στείλει στη θέση του!

Όχι μόνο άνοιξε τα μάτια του, αλλά σηκώνεται ξαφνικά όρθιος, ενώ όλοι πίστευαν ως ήταν νεκρός!

Οι μισοί από τους παρευρισκόμενους πίστεψαν πως πρόκειται για θαύμα, το οποίο συνοδεύτηκε από τις απαραίτητες δεήσεις στο Θεό, ενώ οι άλλοι μισοί (πιο φυσιολογικοί) – αν εξαιρέσεις τους «κολλημένους» με το «The Walking Dead» που δεν ντράπηκαν να ισχυριστούν ότι έγινε ζόμπι - «πάγωσαν», προσπαθώντας να πιστέψουν όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους!

Γιατί μπορεί ο Pavade να ήταν νεκρός και... με χαρτί γιατρού, ωστόσο ακόμα και αυτοί κάνουν τόσο λάθος διαγνώσεις.

Αφού ξεπέρασαν πάντως το αρχικό, αλλά ισχυρό σοκ, συγγενείς και φίλοι τον μετέφεραν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως δεν είχε αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο ή τουλάχιστον το έκανε για λίγο.

Φυσικό και επόμενο ήταν οι συγγενείς να στρέψουν τα βέλη τους στο γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου, ο οποίος είχε εξετάσει τον Eshwar και τον είχε χαρακτηρίσει... νεκρό!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο 34χρονος ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στο χωριό Station Ghanagagapur. Τις τελευταίες ημέρες αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και τελικά έπεσε σε κώμα.

Ο γιατρός που τον εξέτασε αποφάνθηκε ότι... πέθανε, χωρίς μάλλον να το... πολυεξετάσει το θέμα.

Ακολούθησαν έτσι οι... τυπικές διαδικασίες με τις προετοιμασίες της κηδείας, πριν το μεγάλο… απρόσμενο, αφού το εισιτήριο του Ινδού για τον άλλο κόσμο αποδείχθηκε μετ΄ επιστροφής!