ΚΟΣΜΟΣ

Θαύμα στο Μεξικό: Βγήκαν ζωντανοί όλοι οι επιβάτες μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους (vids+pics)

Θαύμα στο Μεξικό: Βγήκαν ζωντανοί όλοι οι επιβάτες μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους (vids+pics)

Θαύμα χαρακτηρίζουν οι διασώστες τα όσα ακολούθησαν τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας Aeromexico στο Μεξικό, τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), καθώς υπήρξαν μόνο τραυματίες απότους επιβαίνοντες.

Σοκαριστικές είναι και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, όπου φαίνονται οι 101 επιβάτες να περπατούν μακριά από το αεροπλάνο την ώρα που τυλίγεται στις φλόγες.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 101 άτομα, μεταξύ αυτών και το τετραμελές πλήρωμα, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα οι τραυματίες ανέρχονται στους 85.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική έσβησε γρήγορα τη φωτιά, ενώ οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν χωρίς καμία καθυστέρηση στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Όσοι από τους επιβαίνοντες μίλησαν στα τοπικά μέσα ανέφεραν πως νιώθουν ευλογημένοι και ευγνώμονες στον Θεό που ζουν μετά από αυτή τη συντριβή που θα θυμούνται για πάντα.

Έως τώρα δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια της συντριβής, ενώ η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο στη Ντουράνγκο, η Grupo Aeroportuario Centro Norte, επικαλούμενη τις πρώτες πληροφορίες, απέδωσε το ατύχημα στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα που απογειώθηκε το επιβατικό αεροσκάφος.