ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: «Serial killer» ισχυρίζεται ότι σκότωσε 6 γυναίκες που γνώρισε στο Tinder

Φρίκη: «Serial killer» ισχυρίζεται ότι σκότωσε 6 γυναίκες που γνώρισε στο Tinder

Ο 26χρονος Danuel Drayton, προσέλκυε τα θύματά του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder, τα στραγγάλιζε και τα βίαζε.

Οι «φωνές» που χρησιμοποιούσαν «όπλα διαφορετικής ενέργειας για να κοντρολάρουν το μυαλό μου», είναι ο λόγος που ο Danuel Drayton, σκότωσε -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- επτά ανθρώπους.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, όπου κρατούσε αιχμάλωτη μια γυναίκα αφού την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Την είχε γνωρίσει μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Tinder, όπως και την 29χρονη νοσοκόμα Samantha Stewart, το πτώμα της οποίας ανακαλύφθηκε στραγγαλισμένο στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, μια ημέρα μετά το ραντεβού της μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Drayton χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της Stewart προκειμένου να αγοράσει ένα εισιτήριο για το Λος Άντζελες, όπου απήγαγε μια γυναίκα, την κακοποιούσε σεξουαλικά και την χτυπούσε επί δύο ημέρες, πριν τον εντοπίσει η αστυνομία και τον συλλάβει.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ομολόγησε ότι διέπραξε επτά φόνους στη Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ αλλά οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον συνδέσουν με αυτούς, εγείροντας ερωτήματα για την αυθεντικότητα όσων υποστήριζει.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Daily News, ο 26χρονος υποστήριξε ότι «ακούει φωνές που ελέγχουν το μυαλό του» και ότι υποφέρει από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή. Η Αστυνομία πάντως αναφέρει ότι δεν έχει ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας. Στο δικαστήριο ο Drayton δήλωσε αθώος στις κατηγορίες -μεταξύ άλλων- της απόπειρας φόνου, του βιασμού και της παράνομης κράτησης με βία.

Θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη όπου και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της δολοφονίας της Samantha Stewart, το φόνο της οποίας ομολόγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αποκαλύπτοντας ότι τη στραγγάλισε μετά από ένα ραντεβού που είχαν οι δυό τους για πίτσα. «Μου άρεσε, δεν ήθελα να τη σκοτώσω», είπε και πρόσθεσε «μου είπαν ότι έπρεπε να πεθάνει». Μάλιστα υποστήριξε ότι άφησε επίτηδες στο σπίτι της την κολώνια του και το κινητό του, ώστε να τον εντοπίσει η αστυνομία γιατί ήθελε να συλληφθεί.

Ο Drayton κατηγορείται επίσης ότι στραγγάλισε (όχι μέχρι θανάτου) και βίασε μια ακόμα γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω του Tinder, στο Μπρούκλιν τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: Cnn.gr