ΚΟΣΜΟΣ

Μυστηριώδης θάνατος πρώην μοντέλου του Playboy - Βρέθηκε στραγγαλισμένη στο κρεβάτι της

Μυστηριώδης θάνατος πρώην μοντέλου του Playboy - Βρέθηκε στραγγαλισμένη στο κρεβάτι της

Η Aστυνομία στην Πενσυλβάνια αναζητά απαντήσεις στο θάνατο ενός πρώην μοντέλου Playboy που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο υπνοδωμάτιό της την Τετάρτη το βράδυ.

Η Christina Kraft, 36 ετών είναι το θύμα της ύποπτης ανθρωποκτονίας που συνέβη στην κατοικία της στη λεωφόρο Sibley στο δυτικό προάστιο του Ardmore.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε από αστυνομικούς, που είχαν έρθει να ελέγξουν αν η γυναίκα είναι καλά, αφού το προηγούμενο βράδυ είχε πέσει θύμα απόπειρας ληστείας.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να τσεκάρουν το θύμα της εγκληματικής ενέργειας και να το ενημερώσουν για τυχόν εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Carlin βρέθηκε στραγγαλισμένη στην κρεβατοκάμαρά της, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν ο φόνος της σχετίζεται με την απόπειρα ληστείας, ή εάν τα δύο περιστατικά είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται ορισμένα ιατροδικαστικά ευρήματα από τον χώρο του εγκλήματος, που μπορεί να κρύβουν το κλειδί της εξιχνίασης της υπόθεσης.