ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του

Πέντε χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι στις ελβετικές Άλπεις βγαίνουν αξιόπιστες πληροφορίες για την σημερινή του κατάσταση.

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match» άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του αποκαλύπτουν ότι μπορεί να σηκώνεται με βοήθεια από το κρεβάτι του: «Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον πάμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το πανέμορφο θέαμα με τα βουνά και τη λίμνη, κάποιες φορές βάζει τα δάκρυα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το ίδιο ρεπορτάζ δίνει πληροφορίες και σχετικά με την αγορά της βίλας στη Μαγιόρκα για την οποία η Κορίνα Σουμάχερ έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ έπειτα από μήνες σε κώμα, η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 μιλά για την πρώτη προσωρινή ανάκτηση των αισθήσεών του:

«Ο Σουμάχερ ανά στιγμές έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο Μίκαελ παρουσιάζει πρόοδο με τον τρόπο του. Δείχνει σημάδια πως ανακτά τις αισθήσεις του και ξυπνάει. Βρισκόμαστε στο πλευρό του σε αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη μαζί με την (ιατρική) ομάδα του νοσοκομείου στη Γκρενόμπλ και διατηρούμε την αισιοδοξία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα συνεχιζόμενα μηνύματα υποστήριξης. Την ίδια ώρα σας ζητάμε να κατανοήσετε πως δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον Μίκαελ και την οικογένεια του και να βοηθήσουμε την ιατρική ομάδα να συνεχίζει να εργάζεται με ηρεμία».