ΚΟΣΜΟΣ

«Κάρλος το Τσακάλι»: Σχεδιάζουν δολοφονία του Ερντογάν

«Κάρλος το Τσακάλι»: Σχεδιάζουν δολοφονία του Ερντογάν

Ο διαβόητος τρομοκράτης «Κάρλος το Τσακάλι» βλέπει... απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου και μάλιστα στο άμεσο μέλλον

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Yeni Akit”, ο αρχιτρομοκράτης Κάρλος, σε επιστολή του υποστηρίζει ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν και ότι ο οικονομικός πόλεμος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία προσπάθεια για να τον εξουδετερώσουν.

Στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία διάγει μία δύσκολη περίοδο και βλέπω κάποιες αναλύσεις που έχω κάνει στο παρελθόν να επαληθεύονται… Οι ιμπεριαλιστές θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν. Και αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να τον βγάλουν από τη μέση είναι να τον σκοτώσουν. Και θα το επιχειρήσουν. Για αυτόν το λόγο, ο Ερντογάν πρέπει να είναι πολύ πολύ προσεκτικός. Πρώτα προσπάθησαν να του επιτεθούν με τους σιωνιστές πράκτορες του Γκιουλέν, τώρα προσπαθούν να του επιτεθούν μέσω του παγκόσμιου τραπεζικού και οικονομικού συστήματος. Αυτό το σύστημα που έχει για έδρα του το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, ελέγχεται από σιωνιστές και ακροδεξιούς χριστιανούς. Κι αυτό είναι μία ιστορική αλήθεια», φέρεται να γράφει στην επιστολή του ο Κάρλος.

Μάλιστα ο Κάρλος υποστηρίζει ότι ο Ερντογάν, «αντί να κάνει αερομαχίες με την Ελλάδα μπορεί να συμμαχήσει μαζί της ενάντια στους ιμπεριαλιστές, γιατί Τουρκία και Ελλάδα έχουν κοινά συμφέροντα».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1: