ΚΟΣΜΟΣ

Το πιο διάσημο «καμάκι» πέθανε στα 63 του ενώ έκανε σεξ με 23χρονη τουρίστρια!

Το πιο διάσημο «καμάκι» πέθανε στα 63 του ενώ έκανε σεξ με 23χρονη τουρίστρια!

Με το… χαμόγελο στα χείλη και κάνοντας αυτό που ίσως ξέρει καλύτερα «έφυγε» ο Μαουρίτσιο Ζανφάντι, το πιο γνωστό καμάκι της Ιταλίας.

«Ο Ρωμαίος του Ρίμινι», ο οποίος υποστήριζε ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 6.000 γυναίκες, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών.

Τι έκανε εκείνην την ώρα; Αυτό που συνήθιζε από τα 17 του: σεξ με μια 23χρονη τουρίστρια!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Ζανφάντι υπέστη καρδιακή προσβολή, σε μία ακόμη προσπάθεια να σβήσει την ακόρεστη δίψα του για σεξ με μια τουρίστρια από χώρα της ανατολικής Ευρώπης, μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της πράξης, ο 63χρονος αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Η κοπέλα ειδοποίησε ένα φίλο του και ασθενοφόρο, ωστόσο οι προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή αποδείχθηκαν άκαρπες.

Ο Ζανφάντι άρχισε την... καριέρα του πριν καν ενηλικιωθεί ως κράχτης πελατών για λογαριασμό ενός νυχτερινού κέντρου, με το όνομα Blow Up.

Στο... απόγειο της δόξας του, υποστήριζε πως μέσα σε ένα μόνο καλοκαίρι μπορούσε να κάνει σεξ με 200 γυναίκες!

Η φήμη του πάντως είχε φθάσει μέχρι τις Σκανδιναβικές χώρες, όπου περνούσε πολλούς χειμώνες εργαζόμενος σε τουριστικά γραφεία, για τα οποία προσέλκυε φυσικά γυναίκες.

Οι τελευταίες, μάλιστα, έφτιαξαν μέχρι και άγαλμα προς τιμήν του.