ΚΟΣΜΟΣ

«Houston, we have a problem»: Αντιδράσεις στο Τέξας για οίκο ανοχής με ιερόδουλες ρομπότ

«Houston, we have a problem»: Αντιδράσεις στο Τέξας για οίκο ανοχής με ιερόδουλες ρομπότ

Η καναδική εταιρεία Kinky S Dolls ετοιμάζεται να ανοίξει τον ερχόμενο μήνα στην πόλη τον πρώτο οίκο ανοχής με... πόρνες - ρομπότ στοΧιούστοντουΤέξας

Ο δήμαρχος του Χιούστον, Σιλβέστερ Τέρνερ έχει φρίξει και αναζητά τρόπους να μπλοκάρει τη λειτουργία του οίκου ανοχής. Στην πρόθεσή του αυτή έχει την υποστήριξη πολλών ομάδων πολιτών και οργανώσεων, που ήδη έχουν συλλέξει πάνω από 8.000 υπογραφές ενάντια στο άνοιγμα.

Όπως είπε ο δήμαρχος, δεν θέλει να γίνει «αστυνομία ηθών», αλλά, από την άλλη, δεν θέλει και τέτοιου είδους επιχειρήσεις στο Χιούστον. «Δεν θέλω τέτοιες επιχειρήσεις δίπλα από τα σχολεία μας, τα κέντρα φροντίδας και τις εκκλησίες μας», ξεκαθάρισε ο Τέρνερ.

Ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η καλύτερη δικαιολογία για να μπει φρένο σε μια επιχείρηση, είναι να προβληθούν λόγοι ασφάλειας ή υγείας - και αυτό ακριβώς εξετάζει η πόλη.

Η καναδική εταιρεία έχει ήδη ανοίξει από το 2017 ένα ρομποτικό οίκο ανοχής στο Τορόντο. Τα «ρομπότ του σεξ» μοιάζουν με κούκλες και έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες, τόσο με αγγίγματα όσο και φωνητικά.

Οι πελάτες μπορούν να «νοικιάσουν» την «έξυπνη» κούκλα για να περάσουν έως δύο ώρες μαζί της σε κάποιο ιδιωτικό χώρο του οίκου ανοχής, ενώ η τιμή αγοράς της «πόρνης» (αν κανείς την ερωτευθεί!) ξεκινά από τα 2.500 δολάρια.