ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει η μαρτυρία μαθητή για τη διεστραμμένη δασκάλα του! Έκαναν σεξ γιατί της θύμιζε τον πρώην

Σοκάρει η μαρτυρία μαθητή για τη διεστραμμένη δασκάλα του! Έκαναν σεξ γιατί της θύμιζε τον πρώην

Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητή από διεστραμμένη δασκάλα, βλέπει το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, προκαλώντας αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη.

Η Laura Bucy, η οποία δίδασκε οικονομικά στο γυμνάσιο του Twinsburg, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή της, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, αλλά και για διάδοση «ακατάλληλου» υλικού σε ανήλικους.

Βάσει της απολογίας της, με τον 17χρονο μαθητή της «ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση», όταν εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να καθαρίσουν την τάξη.

Η καθηγήτρια μάλιστα από το Οχάιο ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο, σε ένα αποθηκάκι κοντά στο γραφείο της, γιατί «έμοιαζε και συμπεριφερόταν» σαν τον πρώην σύζυγό της! Είχε προηγηθεί ανταλλαγή ακατάλληλων φωτογραφιών και βίντεο μέσω εφαρμογής στο κινητό, ενώ τον άφηνε να καπνίζει μαριχουάνα αγόρασε από άλλο μαθητή στο γραφείο της.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, στις 2 Αυγούστου η 32χρονη επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι του πατέρα του και του είπε πως πρέπει να «ομολογήσει τις αμαρτίες της».

Μέσα στις «ασυναρτησίες» που του έλεγε, πριν φύγει από το σπίτι, του αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί σεξουαλικά και με έναν μαθητή της.

Ο πρώην σύζυγός της ενημέρωσε τις Αρχές για όσα του εκμυστηρεύτηκε η Bucy, με αποτέλεσμα να τη συλλάβουν.

Ο μαθητής, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της «άτακτης» καθηγήτριας, υποστηρίζοντας πως όλα άρχισαν όταν σε ένα πάρτυ, ήρθε από πίσω και άρχισε να τον φιλάει.

Η Bucy, η οποία θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την προκαταρκτική εξέταση την Πέμπτη (04/10), αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

Της απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επαφή με τον έφηβο ή άλλον ανήλικο, πλην των τριών παιδιών της.