ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - ΣΟΚ: Πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια για να μην χάσει τη δουλειά της!

Βίντεο - ΣΟΚ: Πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια για να μην χάσει τη δουλειά της!

Σοκαρισμένη είναι η Βραζιλία μετά την αποκάλυψη μιας φρικτής ιστορίας με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος.

Μια νεαρή μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε έναν κάδο σκουπιδιών και έπειτα πήγε στη δουλειά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, φοβούμενη ότι εάν ενημέρωνε τους εργοδότες της θα απολυόταν.

Το κοριτσάκι βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής Ουμπεράμπα, τυλιγμένο σε μια ροζ κουβέρτα, μέσα σε μια τσάντα, ενώ είχε ακόμη πάνω του τον ομφάλιο λώρο.

Μάρτυρες, άκουσαν το μωρό να κλαίει και κάλεσαν τις Αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε μια 25χρονη γυναίκα, στο χώρο εργασίας της. Έφτασαν στα ίχνη της αφού συνάδελφοί της είχαν ακούσει τα νέα για το εγκαταλελειμμένο μωρό και τους προκάλεσε υποψίες το γεγονός πως έχασε ξαφνικά βάρος από την περιφέρειά της μέσα σε ένα βράδυ.

Επίσης, την ίδια μέρα του περιστατικού, η γυναίκα ζήτησε να φύγει νωρίτερα επικαλούμενη πόνους στο στομάχι, κάτι που έστρεψε ακόμα περισσότερο τις υποψίες πάνω της.

Η νεαρή μητέρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, για μόλις δύο μήνες, φαίνεται πως είχε αποκρύψει την εγκυμοσύνη από τους προϊστάμενούς της γιατί φοβόταν ότι θα χάσει τη θέση της. Σύμφωνα με τον ντεντέκτιβ που ασχολήθηκε με την υπόθεση, υποπτεύονταν πως κυοφορούσε ωστόσο δεν την ρώτησαν ποτέ.

Πιστεύεται πως γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί είπαν πως στην αρχή η 25χρονη αρνούνταν ότι το παιδί είναι δικό της, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη της ισχυριζόμενη πως φοβόταν ότι θα χάσει τη δουλειά της και χρειαζόταν τα χρήματα.

Η πράξη της καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr