ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή ήταν η κρυφή επιθυμία του Μάικλ Τζάκσον που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Αυτή ήταν η κρυφή επιθυμία του Μάικλ Τζάκσον που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Ατζέντης του Χόλιγουντ αποκάλυψε την κρυφή επιθυμία του Μάικλ Τζάκσον, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Ο Μάικλ Τζάκσον έκανε πολλά ως διασκεδαστής, αλλά είχε μία επιθυμία, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε.

Ποια ήταν αυτή; Να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ.

Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο «Ποιος είναι ο Μάικλ Όβιτζ;», ο ατζέντης του Χόλιγουντ Michael Ovitz θυμάται μια συνάντηση, όταν ο «βασιλιάς της ποπ» του είπε ότι ήθελε να υποδυθεί τον Βρετανό μυστικό πράκτορα 007, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Καθώς μιλούσε, το καπέλο του έπεσε στο γκουακαμόλε μπροστά του και το πήρε και το έβαλε πίσω - δυστυχώς, με μία ποσότητα γκουακαμόλε να έχει κολλήσει και να αρχίσει να γλιστράει κάτω από το γείσο. Ο Ρον Μέγιερ σκούντηξε το πόδι μου για να τραβήξει την προσοχή μου σε αυτό και όλοι παρακολουθούσαμε με τρομακτικό ενδιαφέρον, καθώς γλιστρούσε κάτω και πιο κάτω, ενώ ο Μάικλ προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν ο επόμενος ήρωας δράσης της Αμερικής. Στη συνέχεια, το κομμάτι έπεσε και ο Ρον το έχασε τελείως. Και εγώ ξέσπασα στα γέλια επίσης. Ο Μάικλ βγήκε έξω».

Ο Ovitz έπρεπε να τρέξει πίσω από τον τραγουδιστή του "Thriller", οπότε ο Τζάκσον του είπε ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ρόλος που είχε στο μυαλό του, σύμφωνα με το Page Six.

«Πήγα και τον βρήκα και του εξηγούσα για δεκαπέντε λεπτά ότι δεν γελούσαμε για εκείνον, αλλά για το περιστατικό... Τελικά, το πρόσωπο του Μάικλ καθάρισε. "Εντάξει, Όβιτζ. Εντάξει" είπε. "Αλλά θέλω να παίξω τον Τζέιμς Μποντ". Με περηφάνια αναφέρω ότι δεν γέλασα, εκείνη τη φορά» έγραψε.

Ο ατζέντης πληροφόρησε τον Τζάκσον ότι μπορεί να μην είναι ο σωστός για το ρόλο, λέγοντας: «Έχεις αδύνατο σωματότυπο, είσαι πολύ ευαίσθητος, δεν θα είσαι αξιόπιστος ως ογκόλιθος. Φυσικά, θα είσαι υπέροχος σε αυτόν τον ρόλο, αλλά θα ήταν κακό για σένα».

Ο Τζάκσον μπορεί να μην πήρε ποτέ τον ρόλο του Μποντ, αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από τη μεγάλη οθόνη. Εκτός από τον πιο διάσημο ρόλο του στο "The Wiz" το 1978, ο τραγουδιστής επίσης πρωταγωνίστησε στο "Moonwalker" και έκανε cameo στο "Men In Black 2".