ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Πρόλαβαν τελευταία στιγμή πύθωνα πριν καταπιεί 2χρονο αγοράκι (pics)

Φρικιαστικό: Πρόλαβαν τελευταία στιγμή πύθωνα πριν καταπιεί 2χρονο αγοράκι (pics)

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε μια οικογένεια Αυστραλών από την πολιτεία του Κουίνσλαντ, όταν ένας μεγάλος πύθωνας επιτέθηκε εναντίον ενός δίχρονου αγοριού, το οποίο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού τους.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, άκουσαν τις κραυγές και το κλάμα του, με αποτέλεσμα να τρέξουν να δουν τι συμβαίνει.

Έντρομοι αντίκρισαν ένα βιρμανέζικο πύθωνα, μήκους τεσσάρων μέτρων να επιτίθεται στο μικρό Νέις.

Τον είχε ήδη δαγκώσει στα χέρια, ενώ είχε ξεκινήσει να τυλίγεται γύρω από το σώμα του μικρού, προκειμένου να το συνθλίψει με τους μυς του.
Αν και σοκαρισμένοι, οι δύο γονείς βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος, όπως κάθε ένας στη θέση τους, και προσπάθησαν να σώσουν το παιδί τους από το τρομακτικό ερπετό.

Ενώ λοιπόν να το χτυπούσαν με ένα φτυάρι, ο πατέρας άρχισε να ξετυλίγει το φίδι γύρω από το παιδί του και στη συνέχεια το σκότωσε, χτυπώντας το στο κεφάλι με μία μεγάλη πέτρα.

Μιλώντας σε αυστραλιανά ΜΜΕ τα οποία δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα τραύματα που προκάλεσε ο πύθωνας στο δίχρονο αγοράκι, η μητέρα του έκανε λόγο για την πιο φρικιαστική εμπειρία της ζωή της.

Από την πλευρά τους, ειδικοί έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, καλώντας τους γονείς και ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τα συγκεκριμένα φίδια, σε περίπτωση που είναι πεινασμένα, δεν θα διστάσουν ακόμα και να εισβάλουν σε σπίτια για να βρουν το επόμενο… γεύμα τους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι βιρμανέζικοι πύθωνες απαντώνται σε ολόκληρη την νοτιοανατολική Ασία, στην Ινδονησία αλλά και στην Αυστραλία, με το μήκος τους σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνάει ακόμα και τα έξι μέτρα.