Έρχεται ο Μεσσίας και το τέλος του κόσμου; Αυτά τα τρία «σημάδια» έχουν προκαλέσει ανατριχίλα (vids)

Newsroom Newsroom

Έρχεται ο Μεσσίας και το τέλος του κόσμου; Αυτά τα τρία «σημάδια» έχουν προκαλέσει ανατριχίλα (vids)

Τροφή στους πάντα… πεινασμένους και αχόρταγους συνωμοσιολόγους να βροντοφωνάξουν πως πλησιάζει (για μία ακόμη φορά) το τέλος του κόσμου, έχουν προσφέρει τρία ασυνήθιστα γεγονότα που καταγράφηκαν τους τελευταίους μήνες.

Και πώς όχι όταν εγείρονται… υποψίες για επιβεβαίωση βιβλικών προφητειών σχετικά με τον ερχομό του Μεσσία και φυσικά με το... τέλος του κόσμου (τουλάχιστον όπως τον ξέρουμε σήμερα).

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η οποία έχει συγκεντρώσει αυτά τα τρία γεγονότα που συνέβησαν στο Ισραήλ, έχουν ανατριχιαστικές ομοιότητες με τις συγκεκριμένες προφητείες. Πρόκειται για τη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας, την εμφάνιση ψαριών στη Νεκρά Θάλασσα, αλλά και για ένα φίδι που βρέθηκε στο Τείχος των Δακρύων.

Η κόκκινη δαμαλίδα

Τη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας (μικρό μοσχαράκι) στο Ισραήλ ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Temple, προσθέτοντας ότι το «κόκκινο θηλυκό μοσχάρι υπόσχεται να επαναφέρει τη βιβλική κάθαρση στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι στο Χριστιανισμό, αλλά και στον Ιουδαϊσμό, οι κόκκινες δαμαλίδες παρουσιάζονται σε όλες τις προφητείες για «το τέλος του κόσμου», με τον οποίο είναι… άρρηκτα συνδεδεμένες!

Η γέννηση και η θυσία της κόκκινης αγελάδας προηγείται μάλιστα της κατασκευής του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Στον ορθόδοξο δε Ιουδαϊσμό, η ανοικοδόμηση του Ναού (οι δύο προηγούμενοι έχουν καταστραφεί) θα πραγματοποιηθεί πριν από την έλευση του Εβραίου Μεσσία…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ για την κόκκινη δαμαλίδα

Ψάρια στην Νεκρά Θάλασσα

Το δεύτερο γεγονός που δεν έχει πάντως επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως, αφορά σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απαθανατίζουν ψάρια να κολυμπούν στη Νεκρά Θάλασσα.

Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedein «τράβηξε» με το φακό του, όχι μόνο ψάρια σε δολίνες (μικρές τρύπες στα βράχια) γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, αλλά και φυτοπλαγκτόν.

Η Νεκρά Θάλασσα, η οποία αποτελεί το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη, καθώς βρίσκεται 430,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει σχεδόν 10 φορές περισσότερη περιεκτικότητα σε άλατα από τους ωκεανούς, καθιστώντας έτσι αδύνατη τη διατήρηση ζωής.

Σύμφωνα, δε, με τον προφήτη Ιεζεκιήλ (βιβλική φιγούρα), πριν από το τέλος του κόσμου θα υπάρξει ζωή στη Νεκρά Θάλασσα…

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Η εμφάνιση ενός φιδιού, τέλος, ανάμεσα στις πέτρες του τείχους των Δακρύων στο Ισραήλ είναι το τρίτο «σημάδι» το οποίο «προειδοποιεί» για την «έλευση του Μεσσία».

Το φίδι, το οποίο πιθανότατα αναζητούσε τροφή στις φωλιές περιστεριών που βρίσκουν καταφύγιο στις πέτρες του Δυτικού Τείχους, προκάλεσε ερωτήματα ανάμεσα στους πιστούς που βρέθηκαν στην περιοχή, με κάποιους να επικαλούνται προφητείες, σύμφωνα με τις οποίες, ο «διάβολος», που ταυτίζεται με το ερπετό στην εβραϊκή αλλά και χριστιανική μυθολογία, θα επανεμφανιστεί πριν από τον ερχομό του Μεσσία…

Έρχεται ο Μεσσίας και το τέλος του κόσμου; Αυτά τα τρία «σημάδια» έχουν προκαλέσει ανατριχίλα (vids)
01
Έρχεται ο Μεσσίας και το τέλος του κόσμου; Αυτά τα τρία «σημάδια» έχουν προκαλέσει ανατριχίλα (vids)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved