ΚΟΣΜΟΣ

Τη χώρισε, της έκλεψε την πιστωτική κάρτα και... καλοπερνούσε με τη νέα του σύντροφο!

Τη χώρισε, της έκλεψε την πιστωτική κάρτα και... καλοπερνούσε με τη νέα του σύντροφο!

Απίστευτο περιστατικό!

Η 29χρονη Angel Exford και ο 26χρονος Michael Fehsenfeld ήταν μαζί περίπου δύο μήνες και περνούσαν μια χαρά μέχρι την ημέρα που εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν και την μπλόκαρε στα social media. Αμέσως μετά άρχισαν να εξαφανίζονται οι καταθέσεις από την κάρτα της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μια μέρα πριν τον χωρισμό τους, οι δυο τους διασκέδαζαν σε ένα κλαμπ όταν εκείνος της είπε ότι είχε χάσει το πορτοφόλι του και της ζήτησε την πιστωτική της κάρτα για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το χωρισμό τους αντιλήφθηκε ότι τα λεφτά της έλειπαν από τον λογαριασμό της. Δεν συνέδεσε αμέσως τα γεγονότα, ώσπου εντόπισε ότι με την κάρτα της είχε γίνει κράτηση για ταξίδι στο Παρίσι. Μόλις είδε τα ονόματα στα οποία είχε γίνει η κράτηση κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο πρώην της είχε κλέψει τα στοιχεία της κάρτας και ξόδευε τα χρήματά της για να εντυπωσιάσει τη νέα του σύντροφο.

Η 29χρονη δεν το βαλε κάτω, πήγε στο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο και εμφανίστηκε μπροστά στον πρώην της που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τη νέα του αγαπημένη. Η αστυνομία τον συνέλαβε και ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 26μηνη φυλάκιση με διετή αναστολή όπως και σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας. Η 29χρονη έλαβε αποζημίωση.