Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Πολλοί τραυματίες (Pics+Vids)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε μπαρ στην Καλιφόρνια – Πολλοί τραυματίες (Pics+Vids)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου κατά τη διάρκεια φοιτητικής βραδιάς στο νυχτερινό κέντρο Borderline Bar and Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, περίπου στις 23:20 (τοπική ώρα). Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 11 με 20, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για τουλάχιστον έντεκα τραυματίες. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από το χώρο στον οποίο σημειώθηκε η ένοπλη επίθεση. 

1 EDIT Borderline

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν άνδρα αραβικής καταγωγής, ηλικίας 20 – 30 ετών, με γενειάδα και μαύρα ρούχα.Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα δείχνουν να απομακρύνονται με φορεία από το νυχτερινό κέντρο άνθρωποι που φέρουν τραύματα όπως φαίνεται από σφαίρες.

Στις 23:55 (τοπική ώρα) η αστυνομία ενημέρωσε ότι άνδρας που έμοιαζε με τον ύποπτο εντοπίστηκε από τις αρχές και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σύλληψης του δέχτηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. 

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας τη στιγμή που ο ένοπλος ξεκίνησε την επίθεση αναφέρουν ότι ο πρώτος που δέχτηκε τα πυρά του δράστη με περίστροφο ήταν ο αστυνομικός στην είσοδο, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έριξε βόμβες καπνού εντός του χώρου και ξεκίνησε να πυροβολεί κατά των πανικόβλητων πελατών του μπαρ. 

0 Borderline Bar And Grill 1

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια της επίθεσης ακούστηκαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί.

(Φωτογραφία από το εσωτερικό του μπαρ)

0 Borderline Bar and Grill

 

Πηγή φωτογραφιών: ABC7 News

PHOTO GALLERY