ΚΟΣΜΟΣ

Κλεμμένη σκυλίτσα βρέθηκε 483 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της ένα χρόνο μετά!

Κλεμμένη σκυλίτσα βρέθηκε 483 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της ένα χρόνο μετά!

Μια 11χρονη σκυλίτσα βρέθηκε σχεδόν 483 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, περισσότερο από έναν χρόνο αφότου κλάπηκε.

H Kιάρα, ράτσας πομεράνιαν, είχε κλαπεί από τον κήπο του σπιτιού όπου έμενε, στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2017.

Εντοπίστηκε στο σπίτι του Πίτερ Ντάνιελ, στο Μπάνγκορ του Γκουάινεντ της Ουαλίας, ο οποίος είδε μια μέρα στον κήπο του δύο αδέσποτους σκύλους, ένας εκ των οποίων ήταν εκείνη την οποία και αναγνώρισε χάρη στο μικροτσίπ της.

Έτσι η Κιάρα κατάφερε να επανενωθεί με τους ιδιοκτήτες της, τον Χουάν και την Αντουανέτ Μίνο.

Ο Ντάνιελ περιγράφει τη σκηνή, όταν είδε τους δύο αδέσποτους να ψάχνουν για φαγητό στους σκουπινοτενεκέδες στον κήπο του και ο ένας -η Κιάρα - ξαφνικά να μπαίνει στο σπίτι και να βολεύεται σαν να ήταν δικό της...

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις ομάδες για κατοικίδια που έχουν χαθεί και χάρη στο μικροτσίπ της, ο Ντάνιελ βρήκε τον αριθμό τηλεφώνου των ιδιοκτητών της.

«Ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια, ο σύντροφός της ξεκινούσε να έρθει οδικώς εδώ, μια απόσταση έξι με επτά ωρών», είπε.

΄Οταν η Κιάρα εκλάπη, οι ιδιοκτήτες της τύπωσαν 500 αφίσες με τη φωτογραφία της, πρόσφεραν αμοιβή και ανέβασαν αγγελία σε όλες τις ιστοσελίδες αναζήτησης χαμένων κατοικίδιων. Όμως έπειτα από ένα χρόνο εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα.

Η Κιάρα τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα καθώς «επέστρεψε στο σπίτι σε πολύ κακή κατάσταση, μυρίζει άσχημα, προφανώς τριγυρνούσε μαζί με ένα άλλο αδέσποτο και ζούσαν δύσκολα επί μήνες».

Το τρίχωμά της έχει κόμπους και θα πρέπει να την ξυρίσει ο κτηνίατρος και φυσικά να εμβολιαστεί και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της φροντίζουν και τον αδέσποτο συνοδοιπόρο της - ένα τζακ ράσελ -το οποίο, αν δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες του, σκοπεύουν να κρατήσουν.

Ρoή Ειδήσεων