ΚΟΣΜΟΣ

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται: Έτσι «άναψα» τον Κλίντον με το στρινγκ μου (vids)

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται: Έτσι «άναψα» τον Κλίντον με το στρινγκ μου (vids)

Με «πικάντικες» λεπτομέρειες αναφέρθηκε στα όσα προηγήθηκαν πριν από την πρώτη ερωτική επαφή της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μέσα στο Λευκό Οίκο, η Μόνικα Λεβίνσκι.

Η 45χρονη πλέον Μόνικα, περιγράφει, σε μια σειρά ντοκιμαντέρ, την εμπειρία της ως ερωμένη ενός πλανητάρχη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της παράνομης σχέσης τους, η οποία, μετά από δεκαετίες, απασχολεί ακόμα τα ΜΜΕ.

Η νεαρή τότε βοηθός είχε κληθεί στο Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά το φόρτο εργασίας.

Κάποια στιγμή, όπως εξομολογείται η Μόνικα στο «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε, ορισμένοι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα αυτοσχέδιο πάρτι για έναν άλλο βοηθό στο Λευκό Οίκο, που είχε τα γενέθλιά του. Ήταν 14 Νοέμβρη του 1995…

Στο πάρτι αυτό έδωσε το «παρών» και ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος φρόντιζε να έχει από… κοντά όλα τα στελέχη της κυβέρνησής του, διατηρώντας με την πλειοψηφία τους φιλικές (;) σχέσεις.

Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της Λεβίνσκι, ενώ η ίδια στεκόταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχό της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της.

Όταν μάλιστα την πλησίασε ο Μπιλ, όχι μόνο δεν… συμμαζεύτηκε, αλλά αποφάσισε να το κρατήσει επίτηδες εμφανές, προκειμένου να του τραβήξει την προσοχή! Και όπως απέδειξε η ιστορία, τα κατάφερε...

Λίγη ώρα λοιπόν αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το γραφείο του Κλίντον, ο Αμερικανός πρόεδρος τής χαμογέλασε και την κάλεσε με ένα νεύμα να μπει στο δωμάτιο.

Η Λεβίνσκι τού παραδέχτηκε ότι ήταν «ερωτοχτυπημένη» μαζί του, με τον πλανητάρχη να μην χάνει ευκαιρία και να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

Source: New video: Bill Clinton seen with Monica Lewinsky in the Oval Office by BPR

«Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα», εξομολογείται στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι.

Μετά το περιστατικό, η 22χρονη τότε κοπέλα επέστρεψε στο γραφείο της, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ο Κλίντον την ξανακάλεσε στο γραφείο του, προκειμένου να ολοκληρώσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση.

monica

Κάπως έτσι λοιπόν άρχισε, ο παράνομος δεσμός τους, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια, θα βρίσκονταν μυστικά οι δυο τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με αποκορύφωμα βεβαία τη «συνεύρεση» κατά τη διάρκεια της οποίας προκλήθηκε ο περίφημος «λευκός λεκές» στο φόρεμά της Λεβίνσκι που έμεινε στην ιστορία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η 45χρονη μιλά για τη «συντριβή» που ένιωσε όταν της είπαν ότι θα έπρεπε να συνεργαστεί με το FBI, στο πλαίσιο της έρευνας για τον Μπιλ Κλίντον, προκειμένου να μην καταλήξει στη φυλακή.

«Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», υποστηρίζει χαρακτηριστικά η Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως το σοκ που υπέστη ήταν τεράστιο, καθώς ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Κλίντον.

«Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη», εξομολογείται, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πέρασε από το μυαλό της ακόμα και η αυτοκτονία.