ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος! Sex tapes από «τρίο» με μέλος των Spice Girls και άλλες διάσημες σταρς (pics)

Σάλος! Sex tapes από «τρίο» με μέλος των Spice Girls και άλλες διάσημες σταρς (pics)

Μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της διανύει η πρώην Spice Girl, Mel B, η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην αγαπημένο της, Στίβεν Μπελαφόντε - Τι αποκαλύπτει στο βιβλίο της η διάσημη τραγουδίστρια

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μέλανι, ο πρώην καλός της είχε προχωρημένα ερωτικά γούστα, στα οποία τελικά… υπέκυψε! Το θέμα ωστόσο είναι πως δεν ήταν η… μόνη! Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και ροζ βίντεο – ντοκουμέντα από τις περιπτύξεις τους.

Στον Μπελαφόντε, βλέπετε, δεν έφθανε μια Spice Girl και ήθελε να κάνει ακόμα πιο… πικάντικη την ερωτική του ζωή, παρασύροντας στο κρεβάτι τους, τόσο την νταντά, όσο και άλλες διάσημες γυναίκες, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη τις Mel B, η οποία έπαιρνε μέρος στα ερωτικά «τρίγωνα».

Για να έχει μάλιστα να… καμαρώνει τον εαυτό του, ο «άτακτος» Στίβεν βιντεοσκοπούσε τα όργια. Κάτι πάντως για το οποίο η Mel δεν είχε δώσει την τυπική συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα να κατηγορεί πλεον τον πρώην σύζυγό της - μεταξύ άλλων - για σωματική βία, ζητώντας παράλληλα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, αφού, όπως ισχυρίζεται, την απείλησε ότι θα δημοσιεύσει τις sex tapes τους!

Στο βιβλίο λοιπόν της Μέλανι, με τίτλο «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράζεται τα συναισθήματά της όταν ξύπνησε ζαλισμένη ένα πρωί, αφού είχε βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή της.

«...έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», εκμυστηρεύεται στο βιβλίο, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε και τη στιγμή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Μελ και Μπελαφόντε ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2007, ενώ στα 10 χρόνια που ακολούθησαν, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες συμμετείχαν σε ερωτικό τρίγωνο μαζί τους.

Βέβαια, σύμφωνα με τις κακές… γλώσσες, καθόλου τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι οι «καυτές» αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν οι Spice Girls βγουν ξανά μαζί στη σκηνή, έπειτα από μία δεκαετία.

Αν και χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ, που όπως και να έχει η απουσία της είναι παραπάνω από ηχηρή, οι Μέλανι Μπράουν (Mel B), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) αναμένεται να ξεσηκώσουν ξανά τα πλήθη, προκαλώντας ντόρο γύρω από το όνομά τους. Πόσο μάλλον και με τέτοια διαφημίση...