ΚΟΣΜΟΣ

Εμιλιάνο Σάλα: Αινιγματικό tweet από την πρώην του - «Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα»

Εμιλιάνο Σάλα: Αινιγματικό tweet από την πρώην του - «Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα»

Η πρώην κοπέλα του Εμιλιάνο Σάλα, Berenice Schkair σοκαρισμένη από τις εξελίξεις, με ανάρτησή της στο twitter -την οποία στη συνέχεια «κατέβασε»- ανέφερε πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός πως έχει εξαφανιστεί το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος άσος

Οι έρευνες συνεχίζονται από θάλασσα και αέρα, ωστόσο, η πρώην σύντροφος του παίκτη, έγραψε στο twitter: «Δεν πιστεύω ότι είναι ατύχημα αυτό που έχει συμβεί, κάνετε έρευνες στην ποδοσφαιρική μαφία».

«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα να μην σταματήσουν οι έρευνες λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που έχουν βρεθεί συντρίμμια στο νερό», έγραψε το μοντέλο σε άλλη ανάρτησή της, όπως μεταδίδει η express.co.uk.

Η αστυνομία του νησιού Γκέρνζι θεωρεί ότι όσο περνούν οι ώρες ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες, στην περίπτωση που είχαν καταφέρει να προσθαλασσωθούν.

«Δεν έχουμε βρει ούτε ίχνος τους. Αν προσθαλασσώθηκαν, οι πιθανότητες επιβίωσης, δυστυχώς σε αυτό το στάδιο είναι ελάχιστες», ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Μαζί με τον 28χρονο Σάλα αγνοείται και ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους το οποίο χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Ο Εμιλιάνο Σάλα έφυγε αεροπορικώς από τη Γαλλία τη Δευτέρα με προορισμό το Κάρντιφ όπου θα συνέχιζε την καριέρα του στη νέα του ομάδα.

«Δυστυχώς, φοβόμαστε το χειρότερο», δήλωσε χθες ο Τζον Φιτζέραλντ, ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας διάσωσης στη θάλασσα Channel Islands Airsearch.

Αν είχε συντριβεί το αεροσκάφος «δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα, θα βλέπαμε συντρίμμια», είπε. Στην περίπτωση αναγκαστικής προσθαλάσσωσης θα υπήρχαν κάποιες μικρές ελπίδες αλλά «υπό την προϋπόθεση ότι θα ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο». Και οι διασώστες θα ήταν σε θέση «σχεδόν σίγουρα» να διακρίνουν φώτα ή να εντοπίσουν κινητά τηλέφωνα, εξήγησε.

Σχετικές ειδήσεις