ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έκρυψαν νεογέννητο μωρό σε σακούλα και το πέταξαν σε πάρκο (Pics)

Φρίκη: Έκρυψαν νεογέννητο μωρό σε σακούλα και το πέταξαν σε πάρκο (Pics)
Είχε γεννηθεί μόλις 30 λεπτά πριν

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι ένα νεογέννητο μωράκι βρέθηκε χθες το βράδυ 31 Ιανουάριου σε μια πλαστική τσάντα σούπερ μάρκετ, που είχε εγκαταλειφθεί σε πάρκο στο Λονδίνο, την ίδια στιγμή που στην αγγλική πρωτεύουσα επικρατούσαν θερμοκρασίες πολικού ψύχους.

Το μικρό κοριτσάκι, που ονομάστηκε Ρόμαν από το νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας του δρόμου στο οποίο βρέθηκε, εντοπίστηκε στην περιοχή Νιούχαμ του Λονδίνου αργά το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι είχε μόλις γεννηθεί 30 λεπτά πριν, σύμφωνα με τους νοσηλευτές.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι η Ρόμαν βρέθηκε τυλιγμένη σε μια λευκή πετσέτα μέσα σε πλαστική σακούλα για ψώνια που είχε τοποθετηθεί στο έδαφος δίπλα σε ένα παγκάκι σε πάρκο για παιδιά. Δεν φαίνεται να υπήρξε προσπάθεια να αποκρυφθεί η ύπαρξη της, αλλά αντίθετα μάλλον να εντοπιστεί, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Τη στιγμή που βρέθηκε το κοριτσάκι χιόνιζε πολύ», δήλωσε μια αυτόπτης μάρτυρας στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Είναι πραγματικά κρίμα, δεν έπρεπε να αφήσει το μωρό στο χιόνι και το κρύο, θα μπορούσε να το αφήσει στην πόρτα μου και να χτυπήσει το κουδούνι».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το κοριτσάκι αναρρώνει σε νοσοκομείο στο ανατολικό Λονδίνο και η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία της μητέρας του».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Χαστούκι» σε Ερντογάν για τους αγνοουμένους της Κύπρου: Πρέπει να καταβάλει 90 εκατ. ευρώ

Απίστευτο: Άφησες το αυτοκίνητο σου άπλυτο για μέρες; Δες τι μπορεί να πάθεις (Pics)