ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε «τάκλιν» σε μαζορέτα!

Έκανε «τάκλιν» σε μαζορέτα!

Το επάγγελμα της μαζορέτας κρύβει κινδύνους που λίγοι μπορούν να φανταστούν.

Σκεφτείτε να έρχεται καταπάνω σας ένας δίμετρος παίκτης του αμερικάνικου φούτμπολ, βάρους 120 κιλών, με μεγάλη ταχύτητα –αφού τον κυνηγάει αντίπαλος παίκτης- και εσείς να είστε η λεπτεπίλεπτη μαζορέτα, που εκείνη την ώρα εκτελεί τη χορογραφία.

Αυτή η σύγκρουση είναι πραγματική και έχει καταγραφεί στο βίντεο του αγώνα Dallas Cowboys – Dolphins.

Η 22χρονη μαζορέτα, Μελίσα Κέλερμαν, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και στο τέλος μάλλον βρήκε το όλο περιστατικό πολύ διασκεδαστικό, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της.

Το χρονικό της σύγκρουσης, όμως, έχει ως εξής: Ο 29χρονος Τζέισον Γουίτεν των Cowboys πιάνει την μπάλα και αρχίζει να τρέχει για να σκοράρει. Όμως, ακολουθείται καταπόδας από αντίπαλο παίκτη, ο οποίος καταφέρνει να τον πιάσει και να τον βγάλει εκτός γηπέδου. Ο Τζέισον δεν προλαβαίνει να σταματήσει και έχοντας και τον άλλο παίκτη «κρεμασμένο» πάνω του, συμπαρασύρει τη μαζορέτα της ομάδας του.

Το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης του αγώνα έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Πολλοί είναι οι χρήστες που υποστηρίζουν ότι ο παίκτης την τραβάει με το χέρι του για να την προστατεύσει, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση.