ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε γνωστός ηθοποιός (Pics+Vids)

Πέθανε γνωστός ηθοποιός (Pics+Vids)
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του αγαπημένου ηθοποιού

Σε ηλικία μόλις 52 ετών

Ο ηθοποιός Kristoff St John, γνωστός για το ρόλο του στη «αιωνόβια» σαπουνόπερα «The Young and The Restless», (Ατίθασα Νιάτα), πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο θάνατος του διαπιστώθηκε όταν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ένας φίλος του πήγε το σπίτι του στο Woodland Hills του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, για να ελέγξει αν είναι καλά στην υγεία του και ανακάλυψε το νεκρό του σώμα. Ο γιατρός που κλήθηκε επιβεβαίωσε επί τόπου το θάνατο του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να εγείρει υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες ο θάνατος του πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε μέρος ως Neil Winters στο καστ της διάσημης σειράς του CBS που προβαλλόταν για χρόνια και στην Ελλάδα από το 1991, κερδίζοντας εννέα υποψηφιότητες βραβείων Emmy και πολλαπλά βραβεία NAACP Image.

Ο ηθοποιός και η πρώτη σύζυγός του, η πρωταθλήτρια πυγμαχίας Mia St John, έχασαν τον γιο τους, Julian το Νοέμβριο του 2014. Ο 24χρονος τότε γιος του ζευγαριού είχε αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια νοσηλείας με προβλήματα ψυχικής υγείας σε νοσοκομείο του Long Beach.

Σχετικές ειδήσεις