ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημη κωμικός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό

Διάσημη κωμικός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό

Ολοένα και αυξάνονται οι γυναίκες που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood με τη διασημότερη κωμικό, Sarah Silverman, να βιώνει μια τραγική εμπειρία από το γιατρό της!

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια μέσα από το Instagram, οι εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί έγιναν σκηνές από τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να ζήσει μια γυναίκα.

poto.jpg
Η Sarah Silverman

«Άνοιξε την ιατρική ποδιά που φορούσα και γέμισε τζελ το στήθος μου. Δεν φορούσε καν γάντια. Το έκανε με γυμνά χέρια. Συνέχισε με το μηχάνημα για τους υπέρηχους και μετακινούσε τα δάχτυλά του πάνω στο στήθος μου και αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά το μήνυμα της Silverman, με την ίδια να τονίζει πως ζήτησε από τον γιατρό να μην το κάνει αυτό σε προηγούμενο ραντεβού.

«Του απάντησα "μπορούμε να το συζητήσουμε αφού κλείσω το πουκάμισό μου; Νιώθω άβολα να σου φωνάζω με το στήθος μου έξω"», πρόσθεσε.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει βραβεία Emmy, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να προβεί σε μήνυση κατά του γιατρού, ωστόσο σχολίασε πως ο στόχος της είναι να αφυπνίσει τις γυναίκες ώστε να μην μένουν αμέτοχες σε καταστάσεις για τις οποίες δεν νιώθουν άνετα.

Ένα χρόνο πριν, η ίδια είχε καταγγείλει και πάλι μέσω τον social media μια παρόμοια περίπτωση κατά την διάρκεια ακτινογραφίας θώρακα, με τον εξεταστή να είναι ο ίδιος άνδρας.

Σχετικές ειδήσεις