ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη φρίκη – Ανήλικοι σκότωσαν διάσημο τραγουδιστή (photos)

Απίστευτη φρίκη – Ανήλικοι σκότωσαν διάσημο τραγουδιστή (photos)
Μια ληστεία που κατέληξε σε φόνο

Οι ηλικίες των δραστών από 12 έως 16 ετών.

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Νάσβιλ στο Τένεσι των ΗΠΑ καθώς πέντε ανήλικοι ηλικίας 12 έως 16 ετών σκότωσαν τον τραγουδιστή Κάιλ Γιόρλετς, frontman του συγκροτήματος, Carverts.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε απλά στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα καθώς οι νεαροί δράστες ήθελαν να τον ληστέψουν. Υπό την απειλή όπλου, απέσπασαν από τον Γιόρλετς χρήματα ενώ όταν αρνήθηκε να τους δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου τον πυροβόλησαν.

Οι 5 δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο Γιόρλετς κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του, βαριά τραυματισμένος. Ο συγκάτοικός του τον μετέφερε στο νοσοκομείο ωστόσο έχασε την «μάχη» με τον θάνατο.

Η αστυνομία εντόπισε άμεσα τους δράστες με την μικρότερη των δραστών, μια 12χρονη, να συνεργάζεται με τις Αρχές και να δίνει πληροφορίες που οδήγησαν στην σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

Μάλιστα οι ανήλικοι οδηγούσαν κλεμμένο φορτηγάκι ενώ και το πιστόλι που χρησιμοποίησαν, ένα περίστροφο 9 χιλιοστών, ήταν κλεμμένο.

Αμερικανικά Μέσα μεταδίδουν πως οι 5 νεαροί είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με την παραβατική συμπεριφορά τους την αστυνομία, έχοντας περάσει μάλιστα αρκετούς μήνες σε σωφρονιστικά ιδρύματα.

Σχετικές ειδήσεις