ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στις ΗΠΑ: Συμμορία παιδιών λήστεψε και δολοφόνησε γνωστό τραγουδιστή (Pics+Vids)

Σοκ στις ΗΠΑ: Συμμορία παιδιών λήστεψε και δολοφόνησε γνωστό τραγουδιστή (Pics+Vids)
Η δολοφονία που σόκαρε τις ΗΠΑ

Πέντε ανήλικοι ηλικίας 12 έως 16 ετών, δολοφόνησαν τον τραγουδιστή των Carverton, Kyle Yorlets, όταν αρνήθηκε να τους δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, έξω από το σπίτι του στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Η παρέα των πέντε παιδιών (δύο αγόρια και τρία κορίτσια) πλησίασε τον 24χρονο Kyle και του έκλεψε το πορτοφόλι, ενώ ζήτησε και τα κλειδιά του οχήματός του, σύμφωνα με την Washington Post. Όμως όταν ο τραγουδιστής αρνήθηκε, τον πυροβόλησαν θανάσιμα.

Η αστυνομία έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ονόματα των τριών από τα παιδιά, επειδή είναι άνω των 13 ετών. Πρόκειται για τους Diamond Lewis, 15 ετών, Roniyah McKnight, 14 ετών και Decorrius Wright 16 ετών.

(Nashville Police Department)

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα μία 12χρονη, η οποία έδωσε πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές επιθυμούν οι δράστες να δικαστούν ως ενήλικοι.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 12χρονου κοριτσιού δήλωσε όμως πως έχει συνεργαστεί και δεν της αξίζει να αντιμετωπιστεί ως ενήλικη. Κάτι με το οποίο διαφώνησε η βοηθός εισαγγελέα.

«Δεν έφυγε από εκεί, ούτε κάλεσε την αστυνομία. Είναι το ίδιο ένοχη με τους υπολοίπους», υποστήριξε.

Σχετικές ειδήσεις