Σοκ! Στα ράφια παιδικό βιβλίο για την κάνναβη!

Σοκ! Στα ράφια παιδικό βιβλίο για την κάνναβη!

«Είναι απλώς ένα φυτό» (It’s just a plant) τιτλοφορείται ένα παιδικό βιβλίο στο οποίο δεν «πρωταγωνιστεί» ένα οποιοδήποτε φυτό αλλά η κάνναβη!


Το τέλος της αθωότητας ή πώς να μάθετε τα παιδιά σας να εξοικειωθούν με τη ζωή των ενηλίκων... Φυσικά γύρω από το συγκεκριμένο βιβλίο έχει δημιουργηθεί σάλος ενώ ήδη κυκλοφορεί και σε 14 γλώσσες ως προεπισκόπηση στο ίντερνετ.

Το βιβλίο το υπογράφει ο αμφιλεγόμενος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ρικάρντο Κορτές. Ο Κορτές συνηθίζει να χρησιμοποιεί μια δική του ματιά για την γρηγορότερη μάλλον είσοδο των παιδιών στον παράξενο κόσμο των ενηλίκων!

«Δεν είναι λίγοι οι γονείς που έχουν δοκιμάσει και είναι εκατομμύρια αυτοί που τους έχει αρέσει και τη χρησιμοποιούν καθημερινά, αλλά για κοινωνικούς λόγους δεν τολμούν να πουν στα παιδιά τους την αλήθεια», αναφέρει ο συγγραφέας.

Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού οι γονείς του οποίου καπνίζουν κάνναβη, ενώ μέσα από το ταξίδι της εμπλέκονται και φορείς όπως οι επιστήμονες που κάνουν έρευνες με το συγκεκριμένο αυτό φυτό.