ΚΟΣΜΟΣ

Βουτηγμένη στο αίμα δίπλα στη νεκρή αδελφή της: Eικόνες ντροπής από έναν πόλεμο που δεν τελειώνει

Βουτηγμένη στο αίμα δίπλα στη νεκρή αδελφή της: Eικόνες ντροπής από έναν πόλεμο που δεν τελειώνει
Ανατριχιαστικές εικόνες από έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ
Twitter/idlib_media

Τη συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού δίπλα στο άψυχο σώμα της μικρότερης αδερφής της, κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού, έπειτα από βομβαρδισμό του συριακού στρατού στην πόλη Sheikhoun Khan κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, υπενθυμίζοντας στον πλανήτη το δράμα που συνεχίζει να εκτυλίσσεται στην πολύπαθη αυτή η χώρα της Μέσης Ανατολής.

Η Aseel Qatran, το μικρό κορίτσι, στα μάτια του οποίου αποτυπώνεται η φρίκη του πολέμου, δίνει μάχη για τη ζωή της, έπειτα μια προσπάθεια διάσωσης που διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Τουλάχιστον δύο μέλη της οικογένειάς της και τρεις ακόμη άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού που διεξήγαγαν οι στρατιωτικές δυνάμεις του Προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ σε ένα από τα τελευταία προπύργια των ανταρτών.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί στη βορειοδυτική Συρία, όπου ακόμη κυριαρχούν αντάρτες που μάχονται κατά του καθεστώτος του Άσαντ, έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άμαχοι να εγκαταλείπουν τις πόλεις για να σωθούν.

Και μέσα σε αυτό το χάος του πολέμου, το πρόσωπο της μικρής Aseel, αλλά και η τραγική φιγούρα του πατέρα που φιλάει το ποδαράκι της νεκρής του κόρης καθώς τη μεταφέρουν στα χέρια τους διασώστες από τα «λευκά κράνη», έρχονται να θυμίσουν ότι «ο πόλεμος δεν κρίνει ποιος έχει δίκιο ή άδικο, αλλά μόνο ποιος ζει και ποιος πεθαίνει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό βίντεο: Τυλιγμένοι στις φλόγες τρέχουν να σωθούν από τη φωτιά στο Κάιρο (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπάθησε να το προσγειώσει σε παγωμένο αεροδιάδρομο - Η συνέχεια προκαλεί τρόμο (vid)

Σοκάρει το αρρωστημένο μυαλό των τζιχαντιστών: Επινόησαν νέο φριχτό τέχνασμα για να σκορπούν το θάνατο

Σχετικές ειδήσεις