ΚΟΣΜΟΣ

Λουκ Πέρι: Πέθανε ο «Ντίλαν» του Beverly Hills

Λουκ Πέρι: Πέθανε ο «Ντίλαν» του Beverly Hills
«Έφυγε» σε ηλικία 52 ετών

Λουκ ΠέριΠαγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού Luke Perry, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα (04/03/2019) σε ηλικία 53 ετών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο από το πρωί της Τετάρτης (27/02).

Ο Λουκ Πέρι πέθανε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «St. Joseph» στο Μπέρμπανκ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, στο πλευρό του βρίσκονταν τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του, Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι, η μητέρα του και ο πατριός του, τα αδέλφια του Τομ και Έιμι, και άλλοι στενοί συγγενείς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση της σοβαρής περιπέτειας του ηθοποιού είχε γνωστή την ίδια ημέρα που η εταιρία παραγωγή Fox ανακοίνωσε την επιστροφή -μετά από χρόνια- της θρυλικής -πλέον- σειράς Beverly Hills με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Luke Perry και η παρέα των Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris.

Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειράς είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Ποιος ήταν ο Luke Perry

Ο Coy Luther «Luke» Perry ο 3ος γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1966 στην πόλη Μάνσφιλντ, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Έγινε ευρύτατα γνωστός στο ρόλο του Ντίλαν Μακέι (Dylan Mckay) στη σειρά Beverly Hills 90210 του Aaron Spelling που προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία από το 1990 έως το 1995 και από το 1998 έως το 2000.

Ο Luke Perry πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Fred Andrews στην τηλεοπτική σειρά «Riverdale».

Ήταν παντρεμένος με την Rachel Minnie Sharp από το 1993 έως το 2003, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά: τον Jack και την Sophie.

Υπήρξε υπέρμαχος των ελέγχων για τον καρκίνο του παχέος εντέρους, καθώς το 2015, έπειτα από κολονοσκόπηση βρέθηκε πως έπασχε από προκαρκινωματική κακοήθεια.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ο Perry υπέστη βαρύ εγκεφαλικό στο σπίτι του στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια.

Σχετικές ειδήσεις