ΚΟΣΜΟΣ

Ethiopian Airlines: Μαρτυρία-σοκ λίγα δευτερόλεπτα πριν την συντριβή

Ethiopian Airlines: Μαρτυρία-σοκ λίγα δευτερόλεπτα πριν την συντριβή

Ο Γκεμπεγέχου Φικάντου είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Η πτήση ΕΤ 302 της Ethiopian Airlines συνετρίβη 62 χιλιόμετρα νότια της Αντίς Αμπέμπα, στην πόλη Bisoftu, με τον Γκεμπεγέχου Φικάντου, να είναι ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Αιθίοπας, μάζευε ξύλα όταν αντίκρισε το Boeing 747 να πέφτει φλεγόμενο στο έδαφος, με την μαρτυρία του για τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης να προκαλούν σοκ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Ήμουν εκεί κοντά όταν είδα ένα αεροπλάνο να πλησιάζει το βουνό, πριν κάνει στροφή, με πολύ καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος του και να συντρίβεται σε εκείνο το σημείο. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ.Φλεγόμενες βαλίτσες και ρούχα έπεφταν από τον ουρανό. Το αεροπλάνοστροβιλιζόταν καθώς έπεφτε, πολύς καπνός έβγαινε από το πίσω μέρος και έκανε έναν εκκωφαντικό, περίεργο θόρυβο πριν συντριβεί», είπε ο 25χρονος Αιθίοπας στο CNN.

Την ίδια ώρα, απαντήσεις αναμένεται να δωθούν από το μαύρο κουτί του μοιραίου Boeing, το οποίο βρέθηκε και ανακτήθηκε από τις Αρχές.

Αυτό που προβληματίζει τους ειδικούς, αλλά και την Boeing, είναι πως πριν από πέντε μήνες είχε συντριβεί ακόμη ένα Boeing 747, με τις πιθανότητες να σχετίζονται τα δυο δυστυχήματα να είναι πάρα πολλές.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες της

Ασυγκράτητος ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσές του - Ποια η αντίδραση της εκκλησίας;

Σχετικές ειδήσεις