ΚΟΣΜΟΣ

«Ανθρώπινα κτήνη»: Πήγε στο νοσοκομείο για να νοιώσει καλύτερα και το βράδυ τη βίασαν ομαδικά

«Ανθρώπινα κτήνη»: Πήγε στο νοσοκομείο για να νοιώσει καλύτερα και το βράδυ τη βίασαν ομαδικά

Τι καταγγέλλει η γυναίκα και ο σύζυγος της

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία ένα νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού μίας γυναίκας, η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο σύζυγος της ασθενούς κατήγγειλε ότι η γυναίκα του εισήχθη την Κυριακή 25 Μαρτίου στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και της χορηγήθηκαν δυνατά ηρεμιστικά. Το βράδυ, πιστεύοντας ότι η σύζυγός του ήταν ασφαλής γύρισε στο σπίτι τους για να ξεκουραστεί και τότε συνέβη το ειδεχθές έγκλημα. Τρεις νοσοκόμοι μπήκαν στο δωμάτιο και βίασαν ομαδικά την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την New Indian Express.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ότι οι κάμερες που κατέγραφαν το εσωτερικό της μονάδας εντατικής θεραπείας ήταν κλειστές για αρκετές ώρες το βράδυ του βιασμού. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες οι οποίοι και ανακρίνονται.

Το περιστατικό γνωστοποιείται λίγες ημέρες μετά από μία φριχτή υπόθεση στην ασιατική αυτή χώρα, στην οποία ένα 12χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε από τα αδέλφια της και τον θείο της, ενώ στη συνέχεια στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε. Το ακρωτηριασμένο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε πεταμένο σε χωράφια έξω από το χωριό Sagar της Madhya Pradesh.

Ρoή Ειδήσεων