ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή αεροσκάφους στη Γερμανία με τρεις νεκρούς - Έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της αστυνομίας (pics)

Συντριβή αεροσκάφους στη Γερμανία με τρεις νεκρούς - Έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο της αστυνομίας (pics)
AP Photo/Michael Probst

Αεροσκάφος συνετρίβη σε περιοχή της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ η αστυνομία δήλωσε ότι το αεροπλάνο των έξι θέσεων απογειώθηκε από αεροδρόμιο της Γαλλίας και βρισκόταν καθοδόν για τη γερμανική πόλη Έγκλεσμπαχ, όταν συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο Ερζχάουζαν, 10 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης.

Προσθέτουν επίσης ότι το περιπολικό που έσπευσε στο σημείο της συντριβής, συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να τραυματιστούν και οι 2 επιβάτες του αυτοκινήτου να χάσουν τη ζωή τους.

Το αεροσκάφος που συνετρίβη άνηκε στην αεροπορική εταιρεία Globus που αποτελεί κομμάτι της S7 Airliner, όπως ανέφερε πηγή της ομοσπονδιακής ρωσικής υπηρεσίας εναέριων μεταφορών, μιλώντας στο Sputnik.

Πηγή του περιβάλλοντος του επικεφαλής της S7 Airlines Βλάντισλαβ Φιλέβ, διέψευσε προηγούμενες αναφορές ρωσικών μέσων ενήμερωσης ότι ο Φίλεβ σκοτώθηκε στο ατύχημα.

Την ίδια ώρα, πηγές που επικαλούνται ρωσικά ΜΜΕ, δήλωσαν ότι από τη συντριβή έχασε τη ζωή της η συνιδιοκτήτρια της εταιρείας S7 Ναταλία Φιλέβα, καθώς και ο πατέρας της. Η σύζυγος του Φιλέβ, Ναταλία, πετούσε στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους.

Σχετικές ειδήσεις