ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας - Σκοτώθηκε όταν έπεσε το αεροσκάφος της

Νεκρή η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας - Σκοτώθηκε όταν έπεσε το αεροσκάφος της

Απίστευτες σκηνές στην επαρχιοκή πόλη Egelsbach της Γερμανίας.

Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής (31/03) στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Νεκρή είναι η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα. Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ο πατέρας της, τον οποίο η Ναταλία Φίλεβα συνόδευε στη Γερμανία όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία το αεροσκάφος έξι θέσεων απογειώθηκε από τη Γαλλία με κατεύθυνση την γερμανική πόλη Egelsbach, όταν συνετρίβη κοντά στο Erzhausen σε έναν αγρό, 10 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης.

Τα αίτια του δυστυχήματος μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη σε εξέλιξη.

«Την 31η Μαρτίου 2019, η Νατάλια Φίλεβα, μέτοχος της εταιρείας S7, σκοτώθηκε σε ηλικία 55 ετών κατά τη (συντριβή) διάρκεια της καθόδου ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Epic LT προς το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ρωσική αεροπορική εταιρεία.

Τραγωδία με περιπολικό που έσπευσε στο σημείο

Μάλιστα, περιπολικό που έσπευδε στο σημείο συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να τραυματιστούν και οι επιβάτες του αυτοκινήτου να χάσουν τη ζωή τους.

Η αμύθητη περιουσία της Φίλεβα

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλαντίσλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία που υπολογιζόταν στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρώτα στοιχεία: Τι καιρό θα κάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 12χρονο αγόρι

Σχετικές ειδήσεις