ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 55χρονη σκότωσε τα δυο εγγόνια της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Φρίκη: 55χρονη σκότωσε τα δυο εγγόνια της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία.

Για τη δολοφονία των δύο εγγονιών της κατηγορείται μια γυναίκα 55 ετών η οποία μετά την αποτρόπαια πράξη της επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Οι αρχές δέχτηκαν κλήση για ιατρική βοήθεια την Πέμπτη και όταν έφτασαν βρήκαν μια γυναίκα στο εσωτερικό του σπιτιού που δεν είχε τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα ήταν κηδεμόνας των παιδιών και σύμφωνα με τους διασώστες είχε συμπτώματα υπερβολικής δόσης ηρεμιστικών χαπιων. Τα δύο αγοράκια βρέθηκαν νεκρά στα υπνοδωμάτιά τους από πυρά.

Η Ντόροθι Φλουντ όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο συνελήφθη άμεσα και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με τον νομικό πλαίσιο της Αριζόνα να είναι από τα πλέον αμείλικτα σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Cemas dengan Masa Depan, Seorang Nenek Tembak Mati Cucu Kembarnya

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οικογενειακή φίλη της 55χρονης δήλωσε στο KOLD News 13 σοκαρισμένη από το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι η Φλουντ είχε βρεθεί αντιμέτωπη με αρκετές τραγωδίες τα τελευταία χρόνια. «Δεν μπορεί να είναι η ίδια Ντόροθι που γνωρίζουμε. Κάποια στιγμή, κάτι έσπασε». επεσήμανε.

Σύμφωνα με την ίδια, η Φλουντ για αρκετά χρόνια που εργαζόταν σε ιατρικό κέντρο, είχε γεμάτο το γραφείο της με φωτογραφίες των εγγονιών της. Ο σύζυγός της πέθανε το 2014 και δύο χρόνια αργότερα αυτοκτόνησε η κόρη της και μητέρα των δίδυμων αγοριών. Έτσι πήρε την κηδεμονία των παιδιών και προκειμένου να μπορεί να είναι κοντά τους, άφησε τη δουλειά της.

«Μπορούσε να δει κάποιος τον φόβο που είχε για το μέλλον. Φοβόταν ότι δεν μπορούσε να χειριστεί την κατάσταση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Αυτός είναι ο υπερτυχερός των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Νέο μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ: Δείτε ΕΔΩ τα κριτήρια και τους δικαιούχους

Σχετικές ειδήσεις