ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό θα πει απογοήτευση: Τραγούδησε για 106 ώρες και αποκλείστηκε από τα Guinness – Δείτε τι έγινε

Αυτό θα πει απογοήτευση: Τραγούδησε για 106 ώρες και αποκλείστηκε από τα Guinness – Δείτε τι έγινε
Η προσπάθειά του διήρκεσε 5 ολόκληρες ημέρες!
pixabay

Μεγάλη απογοήτευση για τον Δομινικανό τραγουδιστή Carlos Silver, ο οποίος, μετά από 106 συνεχόμενες ώρες τραγουδιού, έμαθε ότι η προσπάθειά του αποκλείστηκε από τα βραβεία Guinness.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Δομινικανός καλλιτέχνης Carlos Silver παρουσίασε πάνω από 5.000 τραγούδια σε μια προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ Guinness που κατέχει η Sunil Waghmare, η οποία το 2012 τραγούδησε για 105 συνεχόμενες ώρες.

Ο χρονομετρητής έδειξε ότι ο Silver κατάφερε να τραγουδήσει για 106,7 ώρες, μία ώρα περισσότερο από το ρεκόρ της Waghmare. Η χαρά του όμως σύντομα μετατράπηκε σε απογοήτευση, καθώς οι υπάλληλοι των Guinness του είπαν πως δεν τα κατάφερε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Guinness Records, ο Silver έκανε διαλείμματα 2 λεπτών μεταξύ των τραγουδιών, αν και οι κανόνες δηλώνουν σαφώς ότι επιτρέπονται μόνο διαλείμματα 30 δευτερολέπτων. Ο Silver δεν αμφισβητεί ότι μερικές φορές έκανε... ελαφρώς μεγαλύτερα διαλείμματα, ισχυρίζεται όμως ότι μετέβαινε από το ένα τραγούδι στο άλλο αμέσως, γεγονός που θα έπρεπε να αντισταθμίσει τα λεπτά που πήρε εξτρά σε άλλες φάσεις.

Σχετικές ειδήσεις