ΚΟΣΜΟΣ

Οπαδοί τραγουδούν για έναν άνθρωπο που πεθαίνει

Οπαδοί τραγουδούν για έναν άνθρωπο που πεθαίνει

Το οπαδικό μίσος λυγίζει μπροστά στον θάνατο που έρχεται. Η ιστορία εξελίσσεται στην Ολλανδία όπου ένα οπαδός της Φέγενορντ μετά από εξετάσεις διαπιστώνεται πως πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο Ντιέι φαν Σουιλέκομ μπαίνει στο χειρουργείο, αλλά οι γιατροί μετά από λίγη ώρα λένε στην σύζυγο του 60χρονου ότι του «Απομένουν μόλις έξι εβδομάδες ζωής».

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, καθώς ο 60χρονος είναι άνεργος, ενώ τα λίγα χρήματα που είχαν μαζέψει με τις οικονομίες μιας ζωής ξοδεύτηκαν στα ταμεία των νοσοκομείων.

Η σύζυγός του λοιπόν, αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο ώστε να του απαλύνει τον πόνο αυτές τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Γνώριζε πως μια θέση στο γήπεδο «Ντε Κάιπ» θα το έκανε για λίγο χαρούμενο. ‘Έτσι, ζήτησε εισιτήρια από την διοίκηση της ομάδας και το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό, αφού δόθηκαν δυο θέσεις στα VIP καθίσματα.

Στον τελευταίο του αγώνα, Φέγενορντ και PSV το οπαδικό μίσος πήγε πίσω καθώς, 43.000 οπαδοί σήκωσαν τα κασκόλ τους και τραγούδησαν το «You'll never walk alone», δηλαδή τον ύμνο της Λίβερπουλ.

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον 60χρονο, ο οποίος με δάκρυα χαράς στα μάτια αγκάλιασε σφιχτά τη γυναίκα του.