ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζουν τα δάκρυα του υποψηφίου: Νόμιζε πως πήρε... πέντε ψήφους (video)

Συγκλονίζουν τα δάκρυα του υποψηφίου: Νόμιζε πως πήρε... πέντε ψήφους (video)

Viral παντού έγινε το βίντεο ενός υποψηφίου για το τοπικό συμβούλιο της Κάτω Βουλή της Ινδίας (Lok Sabha), ο οποίος όταν πίστεψε πως δεν τον ψήφισε όλη του η οικογένειά έβαλε τα κλάματα.

Ο Neetu Shutteran Wala είχε θέσει υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο ελπίζοντας ότι θα κατάφερνε να κερδίσει μία από τις θέσεις, όμως τα αποτελέσματα τον στεναχώρησαν πολύ, στον πρώτο γύρο.

«Έχω εννέα ψηφοφόρους στην οικογένειά μου και μόλις πέντε ψήφους. Όλοι μου οι γείτονες είχαν ορκιστεί πως θα με ψήφιζαν αλλά πήρα μόλις πέντε ψήφους. Παράτησα τη δουλειά μου για ένα μήνα προσπαθώντας να τους πείσω αλλά με πούλησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δακρυσμένος Wala.

Τελικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της καταμέτρησης, ο Ινδός έμαθε ότι κέρδισε περισσότερες από 800 ψήφους από τους συμπολίτες του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο τοπικό συμβούλιο της πόλης, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 0,8% σε σύνολο ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων.

Τα δάκρυα του άνδρα πάντως όταν πίστευε πως τον «πρόδωσαν» οι δικοί του έφεραν μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τους χρήστες του διαδικτύου.