ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης την πρώτη νύχτα του γάμου: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός

Εφιάλτης την πρώτη νύχτα του γάμου: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός
Πώς συνέβη το ατύχημα
PIXABAY

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, έμελλε να γίνει η πιο τραγική για τους ίδιους και τις οικογένειές τους

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας άνδρας ο οποίος λίγο ώρες μετά τον γάμο του τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τη σκάλα.

Ο Chris Mallon και η Avril ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή παρουσία συγγενών και φίλων στην περιοχή West Lothian στη Σκωτία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άτυχος γαμπρός μαζί με έναν υπάλληλου του ξενοδοχείου όπου τελέστηκε η γαμήλια δεξίωση μετέφεραν τα δώρα στο δωμάτιο του ζευγαριού όταν συνέβη το ατύχημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω μία τέτοια ανάρτηση για τον σύζυγό μου, για την αδελφή ψυχή μου. Ήθελα όλοι να μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Την Παρασκευή ήταν όλα υπέροχα γιορτάσαμε μαζί με συγγενείς και φίλους τον γάμο μας. Ο Chris ενώ βρισκόταν στην κορυφή της σκάλας έχασε την ισορροπία του, προσπάθησε να πιαστεί από την κουπαστή αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων. Εγώ και η οικογένειά του δεν έχουμε φύγει στιγμή από το πλευρό του, προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η αγάπη μας θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν», έγραψε η Avril στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό - Ο λόγος σοκάρει